Aziz Yıldırım yönetim kurulunu netleştiriyor

Fenerbahçe’de başkanlık seçimlerinde adım adım sona yaklaşırken taraflar arasında yönetim kurulu oluşturma yarışı devam ediyor.

12punto

Fenerbahçe'de başkanlık seçimlerinde yarışacak Aziz Yıldırım ve Ali Koç yönetim kurulu listelerini netleştiriyor. 

En son gazeteci Yağız Sabuncuoğlu tarafından mevcut başkan Ali Koç’un yönetim kurulunda yer alması için Acun Ilıcalı’ya teklif götürdüğü öğrenilmişti.

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu bu kez Aziz Yıldırım cephesine ililşkin bir bilgi aktardı. Sabuncuoğlu, Aziz Yıldırım’ın  yönetim kurulunda yer alması için Selim Kosif ve Şevket Yılmaz'a teklif yaptığını ve Taraflar düşünmek için süre istediğini belirtti.

Levent Ümit Erol'dan yalanlama

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine LÜE TV isimli youtube kanalının sahibi Levent Ümit Erol'dan yalanlama geldi. Erol sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada EVKET YILMAZ ;hem değerli büyüğüm ,hem RİZELİM hem de çok yakın olduğum ağabeyimdir Aşagıda ÖZEL HABERİMDE belirttiğim her şey TEYİDLİDİR kendisi tarafından … UYDURAN VE YAYANLAR kendisine ulaşıp sorsunlar" ifadelerini kullandı.

Via @lue_tv ?????ŞEVKET YILMAZ ;hem değerli büyüğüm ,hem RİZELİM hem de çok yakın olduğum ağabeyimdir … Aşagıda ÖZEL HABERİMDE belirttiğim her şey TEYİDLİDİR kendisi tarafından … UYDURAN VE YAYANLAR kendisine ulaşıp sorsunlar …

Saygılarımla … ???? https://t.co/J9zwx9dLw9 pic.twitter.com/iBGpi8TdYz

— LEVENT ÜMİT EROL (@leventumiterol) May 18, 2024

Selim Kosif kimdir?

Aile kökenleri Rize'ye dayanan Selim Kosif, 1964'te İstanbul'da dünyaya geldi. Lise sonrası yüksek öğrenimini kısa bir süre Almanya'da yaptıktan sonra ABD, Los Angeles'ta tamamladı. Selim Kosif, ailesinin kurduğu 1970'lerde inşaat, deniz nakliyatı ile faaliyetine başlayan ardından da 1984'te girdikleri otomotiv bayiliği ve son dönem otel yatırımları ile öne çıkan Kosifler Grup'un Yönetim Kurulu Üyesidir.

Selim Kosif, 1998'den beri Fenerbahçe Spor Kulübü başkanlığını yürüten Aziz Yıldırım'ın 11. kez başkan seçildiği Kasım 2013'te yönetim kuruluna (Reklam Pazarlama ve Kaynak Yaratma Sorumlusu – Bayan Basketbol Şube Sorumlusu) yedek üye olarak girdi. Aziz Yıldırım'ın 12. başkanlığı döneminde de (Reklam-pazarlama sorumlu yardımcısı) yönetim kurulunda yedek üye olarak görevini sürdürmekte olan Kosif'in bu görevleri, 3 Haziran 2018'de yapılan Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda, listesinde yer aldığı Aziz Yıldırım'ın başkanlığı Ali Koç'a kaybetmesiyle sona erdi.

Şevket Yılmaz kimdir?

Fenerbahçe Eski Yönetim Kurulu Üyesi Fenerbahçe 2000 Derneği Kurucu Başkanıdır.