Başakşehir, Josef de Souza İle anlaşmaya varıyor!

Süper Lig'in tecrübeli isimlerinden Josef de Souza, Türkiye'ye dönmeye hazırlanıyor. Ocak transfer dönemi için harekete geçen 3-4 Süper Lig kulübü, Brezilyalı futbolcu ile temas kurdu.

12punto

Ajansspor'dan Salim Manav'ın haberine göre, deneyimli orta saha oyuncusu Josef de Souza, Rams Başakşehir ile prensip anlaşmasına vardıği iddia edildi.

34 yaşındaki futbolcu, daha önce Beşiktaş ve Fenerbahçe formalarıyla Türk futboluna damga vurmuştu. Şimdi ise Çin Halk Cumhuriyeti Süper Lig ekibi Beijing Guoan'dan ayrılarak Türkiye'ye geri dönmeye hazırlandığı belirtildi.

Josef de Souza'nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım, transfer iddialarını güçlendirdi. "Geri geliyorum" ifadelerini kullanan futbolcu, hayranlarını heyecanlandırdı.

Çin Halk Cumhuriyeti Süper Lig ekibi Beijing Guoan'da 2023 yılında gösterdiği performansla dikkat çeken de Souza, 20 maçta 4 gol atarak takımına önemli katkılarda bulunmuştu. Şimdi Türkiye'de yeni bir başlangıç için Başakşehir ile anlaşma sağlamaya hazırlandığı kaydedildi.