David Neres, maçtan sonra silahlı saldırıya uğradı: Saati ve 25 bin Euro'su çalındı

Napoli'nin yıldız futbolcusu David Neres, Parma galibiyetinin ardından eşiyle birlikte bindiği minibüste silahlı saldırıya uğradı.

12punto

Benfica'dan Napoli'ye transfer olan David Neres, Serie A’da Parma’ya karşı alınan 2-1’lik galibiyetin hemen ardından hayatının en büyük şoklarından birini yaşadı.

Maç sonrası karısıyla birlikte otele dönmek üzere minibüse binen Neres çifti, beklenmedik bir şekilde silahlı saldırganların hedefi oldu.

İtalyan basınının aktardığına göre, saldırganlar minibüsün camını kırarak Neres'e silah doğrulttu ve kolundaki saati talep etti.

Neres olayın üstüne saatini çıkarıp saldırganlara uzattı. Daha sonra yıldız oyuncunun 25 bin Euro'sunu da çalan soyguncular motosiklete binerek olay yerinden uzaklaştı.

Hırsızların saldırına uğrayan Brezilyalı yıldız sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bizi stadın dışında bekleyen tüm taraftarlardan özür diliyorum. Eve dönerken bir soyguna maruz kaldık, Motosikletli iki adam minibüsün camını kırdı ve silah zoruyla bizden bir saat çaldı" ifadelerini kullandı.