Fenerbahçe, Krunic'e yeniden teklif yaptı

Milan forması giyen Rade Krunic, yaz transfer döneminde Fenerbahçe'nin yoğun çabalarına rağmen transfer edilmemişti. Ancak Bennacer'in takıma dönmesiyle yedek kalan Boşnak oyuncunun ara transfer döneminde Sarı-lacivertli takıma transfer olabileceği iddia edildi.

12punto

Fenerbahçe'nin Rade Krunic ısrarı sürüyor. İtalyan medyası oyuncunun sarı lacivertlilere transfer olabilceğini yazdı.

La Gazzetta'nın haberine göre, Fenerbahçe yaz transfer döneminde Krunic için Milan'a 5 milyon euro, ardından 7 milyon euro teklif etmişti. Ancak Milan, 15 milyon euro'dan aşağısını kabul etmeyeceği gerekçesiyle bu teklifleri reddetmişti.

Bennacer'in sakatlığı nedeniyle Krunic'e ihtiyaç duyan Milan, bu transfere sıcak bakmamıştı. Ancak Bennacer'in iyileşmesi ve ilk 11'deki yerini alması, Krunic'in yedeğe düşmesine neden oldu.

2025'TE KONTRATI SONA ERECEK

30 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi 2025 yılında sona erecek ve yeni bir sözleşme talep ediyor. Şu anda net 1,5 milyon euro kazanan Krunic'e Milan yeni sözleşme için 2,5 milyon euro teklif etti. Ancak Krunic bu rakamı yeterli bulmadı ve görüşmeler çıkmaza girdi.

Fenerbahçe'nin yeniden Krunic'le ilgilendiği ve yazın sunduğu sezon başına 3,5 milyon euro'luk teklifi yinelediği öne sürüldü. Bu kez Fenerbahçe'nin Milan'a 4 milyon euro bonservis önerdiği de belirtilen haberde. İki takımın anlaşması halinde bu kez Krunic'in Sarı-lacivertli ekibin yolunu tutabileceği vurgulandı.

Krunic, son maçlarda Fiorentina'ya karşı 6 dakika, Dortmund'a karşı 37 dakika forma giydi. Frosinone maçında ise süre alamadı. Bu yüzden Boşnak oyuncunun ara transfer döneminde takımdan ayrılması beklenen ilk oyuncu olduğu belirtildi.