Fenerbahçe'den Galatasaray'a FETÖ göndermesi! 'Temizlik sadece posterlerden yapılmış...'

Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, katıldığı bir YouTube kanalında Galatasaray’a FETÖ göndermesi yaptı.

12punto

Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki, Hodri Meydan adlı YouTube kanalına konuk oldu.

Spor gündemine ilişkin açıklamalarda bulunan Baki, Galatasaray’a da sert sözlerle yüklendi.

“MANİPÜLASYONA DUR DEMEK İSTEDİK”

Berabere biten derbinin ardından Galatasaray’ın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımlara tepki gösteren Baki "Ne söyleyebiliriz ki? Dünkü maçta yaşananları izleyip, son derece centilmence ve tansiyonu düşük bir ortamdan herkes el sıkışıp ayrıldıktan sonra, Galatasaraylı yöneticilerin yaptığı manipülasyona dur demek istedik” ifadelerini kullandı.

“YÖNETİCİLER DEĞİŞİYOR, TAVIR DEĞİŞMİYOR”

Tartışma konusu olan Icardi ve Djiku’nun pozisyonuna değinen Baki, "Ülkenin böyle kritik dönemlerinde biz camia refleksi olarak maçlardan sonra pek konuşmayız. Spor bakanımızın bile sorumluluk üstlendiği bu dönemde, yalan olduğu görüntülerle sabit bir pozisyon üzerinden manipülasyon yapmak gerçekten inanılmaz. Algı konusunda gerçekten onları tebrik ediyorum. Yöneticiler değişiyor, tavır değişmiyor. Bu algılar bir camia geleneği olmuş” diye konuştu.

Baki sözlerini şöyle sürdürdü;

"ONLARA YAKIŞAN BU"

"Djiku ile Icardi arasındaki pozisyona bakalım. Hiçbir alakası yok yaptıkları açıklama ile gerçeklerin. Video analizleri net bir şekilde gösteriyor; Djiku'nun sağ eli, Icardi'ye hiçbir şekilde gelmiyor ama 'sağ kroşe' gibi ifadeler kullanarak ortalığı çıkmaza sokmaya çalışıyorlar ama onlara yakışan bir davranış bu."

GALATASARAY YÖNETİMİNE FETÖ GÖNDERMESİ

Galatasaray’a FETÖ göndermesinde bulunan Baki, "Olmamışı olmuş gibi göstermek, Türkiye'ye yıllar önce bir grup tarafından yaşatılan bir şeydi. Görüyoruz ki temizlik sadece posterlerden yapılmış. Zihniyet aynı şekilde devam ediyor” diye konuştu.

“SÜPER KUPA İÇİN YABANCI HAKEM BAŞVURUSUNDA BULUNDUK”

29 Aralık’ta oynanacak Süper Kupa finali hakkında da konuşan Baki, "Suudi Arabistan'da önemli bir derbiye çıkacağız. Biz yabancı hakem başvurusunda bulunduk. Bu derbi, dünya çapında bir derbi. Belki de ilk defa yabancıların ilgisini çekebilecek bir duruma geldi. Biz o maçı, ülkemizdeki saçmalıklardan uzak bir şekilde oynamak için yabancı hakem istedik. Verile verile Abdulkadir Bitigen verildi. Arda Kardeşler atamasından rahatsızdık, Abdulkadir Bitigen'den 100 bin kez daha rahatsızız. Sadece Rize maçında VAR hakemi olması yeter, Diagne'nin attığı skandal golü kimse unutmamıştır. Gerçekten artık sabrımız taşıyor” ifadelerini kullandı.