Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamaları ne zaman? İşte Galatasaray'ın şampiyonluk töreninin tarihi...

Süper Lig’de üst üste ikinci kez şampiyonluğunu kutlamaya hazırlanan Galatasaraylı taraftarlar kupa törenine odaklandı. Şampiyonluk kutlaması için binlerce sarı-kırmızılı taraftar, İstanbul, İzmir, Ankara gibi büyükşehirlerde sokaklara dökülürken kutlamaların merkezi İstanbul’da Taksim ve Beyoğlu ilçeleri oldu. Peki sarı kırmızılı ekibin şampiyonluk kutlamaları ne zaman? Detaylar haberimizde...

12punto

Süper Lig’de mutlu sona ulaşan sarı-kırmızılılar, Türkiye’nin dört bir yanında şampiyonluk kutlamalarına başladı. Galatasaray’da takım ile birlikte kupa töreni düzenlenecek. Galatasaray’da yönetim, taraftar ve oyuncular kupa töreninde bir araya gelecek. Oyuncular ve yönetimle birlikte şampiyonluk heyecanına ortak olmak isteyenler ise kupa törenine odaklandı.

Şampiyonluk kutlamalarında Süper Lig kupası oyuncular tarafından kaldırılırken Galatasaray’da takım otobüsünün şehri turlaması bekleniyor. Peki Galatasaray şampiyonluk töreni ne zaman, saat kaçta? İşte, Galatasaray’da şampiyonluk kutlamalarına ilişkin detaylar…

GALATASARAY ŞAMPİYONLUK KUTLAMALARI NE ZAMAN?

Türkiye genelinde özellikle İstanbul, Ankara ve İzmir gibi şehirlerde Galatasaraylı taraftarlar sokaklara döküldü.

Özellikle Taksim, Beyoğlu gibi ilçelerde şampiyonluk kutlamaları başlarken Galatasaray’ın kupa töreni tarihi belli oldu.

Galatasaraylı oyuncular, taraftarlar ve yönetimin yarın Rams Park’ta bir araya gelmesi bekleniyor. Galatasaray’In şampiyonluk töreni 27 Mayıs Pazartesi günü saat 21.00’de başlaması bekleniyor.