Gol düellosunda kazanan Galatasaray!

Süper Lig'in 30.haftasında Kasımpaşa ile deplasmanda karşılaşan Galatasaray, rakibini 4-3 yenerek puanını 81'e yükselterek liderliğini korudu.

12punto

Süper Lig'in 30.haftası bir gol düellosuna tanıklık etti. Ligin lideri Galatasaray, deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaştı. Yüksek tempoda geçen mücadeleyi 4-3 kazanan sarık kırmızılı ekip en yakın takipçisi Fenerbahçe ile arasındaki farkı maç fazlasıyla 5 puana çıkardı. 

Maçın 27.dakikasında Mertens'in şık golü ile öne geçen Galatasaray, ilk yarıdaki üstünlüğünü koruyamadı ve ilk yarı 1-1 bitti.

Maçın ikinci yarısında ise tam 5 gol atıldı. İkinci yarının henüz başında Mauro Icardi'nin attığı golle 2-1 öne geçen Galatasaray maçtaki üstünlüğünü koruyamadı. 57'de Aytaç ve 77'de Nuno da Costa'nın kaydettiği gollerle Kasımpaşa maçta 3-2 öne geçti. Fakat Galatasaray maçın 83.dakikasında Icardi'nin ayağından bulduğu golle skora bir kez daha dengeyi getirdi. mçın skorunu belirleyen gol ise Carlos Vinicius'dan geldi. Carlos'un attığı golle maçı 4-3 kazanan Galatasaray zirve yarışında hata yapmadı.