Göztepe Onursal Başkanı Mehmet Sepil'den Ali Koç açıklaması: Göztepe'nin her türlü hakkı korunacak

Göztepe Onursal Başkanı Mehmet Sepil, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç'un saha kenarında yaşadığı olaya ilişkin açıklama yaptı.

12punto

Süper Lig'in 2. haftasında Göztepe ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi.

İzmir'de oynanan maçta bileti olmasına rağmen bazı Fenerbahçeli taraftarların stada alınmadığı iddia edildi. Emniyetin hem dışardaki taraftara hem de tribündekilere biber gazıyla müdahale ettiği görüntüler ortaya çıktı.

Bunun üzerine Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, maçın 50. dakikasında sahaya inerek Fenerbahçe tribünlerine gitti. Göztepe tribünleri Koç'a yabancı madde yağdırdı. Daha sonra sahaya inen akreditasyon kartlı Fatih Özkan, Ali Koç'a saldırdı. Özkan'ın daha önceki Göztepe - Altay maçında da çıkan olaylardan sonra "kasten öldürmeye teşebbüs" suçuna yardımdan yargılandığı ortaya çıktı.

Yaşanan olaylara ilişkin Göztepe Onursal Başkanı Mehmet Sepil Açıklama yaptı.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un maç sırasında deplasman tribününden protokol tribününe doğru gittiği sırada yaşananları değerlendireceklerini ve ne olduğunu anlamaya çalışacaklarını belirten Sepil, "Yarın bakacağız, olaylar nasıl gelişti, futbol kuralları içinde yapılanlar doğru mudur? Hepsini inceleyeceğiz. Hiç kimsenin şüphesi olmasın. Göztepe'nin her türlü hakkını koruyacağız. Göztepe tarafından bir hata yapıldıysa özür dileriz ama Göztepe'nin her türlü hakkı korunacak" ifadelerini kullandı.