Hansi Flick'ten Beşiktaş iddialarına yanıt: 'Sezon sonuna kadar takım çalıştırmayacağım'

Beşiktaş'ın gündeminde olan Alman teknik direktör Hansi Flick, sezon sonuna kadar takım çalıştırmayacağını açıkladı. Belinden geçirdiği operasyon sonrasında rehabilitasyon sürecini geçiren 58 yaşındaki tecrübeli teknik adam, "Mart ayına kadar geleceğimle ilgili bir şeye bakmayacağım" ifadelerini kullandı.

12punto

Beşiktaş'ın devre arasında Rıza Çalımbay'la yollarını ayırması ve yabancı bir teknik direktörle anlaşması bekleniyordu. Ancak, Alman teknik direktör Hansi Flick'ten gelen açıklama, bu planları sekteye uğrattı.

Beşiktaş'ın devre arasında Rıza Çalımbay'la yollarını ayırarak takımı yabancı bir teknik direktöre emanet etmeyi planladığı iddia edilmişti. Bu doğrultuda Hansi Flick, Oliver Glasner, Graham Potter ve Julen Lopetegui gibi ünlü teknik adamlarla görüşmelerde bulunmuş, ancak yapılan görüşmelerde Hansi Flick'in ismi öne çıkmıştı.

Alman teknik direktör Hansi Flick'e iddialar sorulduğunda geleceği hakkında net bir açıklama geldi. Belinden geçirdiği operasyon sonrasında rehabilitasyon sürecini geçiren 58 yaşındaki tecrübeli teknik adam, sezon sonuna kadar takım çalıştırmayacağını Sports Digitale'e yaptığı açıklamada belirtti.

Flick, "Geleceğimle ilgili çok fazla söylenti var. Benim için şu anda en önemli şey rehabilitasyonumu tamamlamak. Bu nedenle Mart ayına kadar geleceğimle ilgili bir şeye bakmayacağım. Sezon sonuna kadar takım çalıştırmayacağım" ifadelerini kullandı.

Hansi Flick, teknik direktörlük kariyerinde Hoffenheim, Bayern Münih ve Almanya Milli Takımı'nı çalıştırmıştır. Kariyeri boyunca 1 Dünya Kupası, 1 Şampiyonlar Ligi, 1 FIFA Kulüpler Dünya Kupası, 1 UEFA Süper Kupası, 2 Almanya Bundesliga, 1 Almanya Kupası ve 1 Almanya Süper Kupası şampiyonluğu yaşamıştır. Eylül ayında Almanya Milli Takımı'ndaki görevinden ayrılma kararı almıştı, ancak şu anda geleceği hakkında kesin bir plan yapmamış görünüyor.