Jude Bellingham ile Jose Mourinho arasında 'Fenerbahçe' diyaloğu: 'Önümüzdeki sezon...'

Dün akşam oynanan ve Real Madrid'in 2-0 galibiyetiyle sonuçlanan Şampiyonlar Ligi finali sonrası sahaya giren Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho ile Real Madrid'in yıldızı Jude Bellingham arasında yaşanan diyaloglar sosyal medyada gündem oldu.

12punto

Dün akşam oynanan ve Real Madrid'in Borussia Dortmund'u 2-0 yendiği maç sonrası Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho ve Jude Belligham arasında dikkat çeken diyaloglar yaşandı.

Belligham, maç sonrası TNT Sports yayını için stada giden Mourinho ile konuşarak annesiyle fotoğraf çektirmek istedi. Mou ile bir süre konuşan Bellingham, Mourinho'yla annesinin de fotoğrafını çekti.

Belligham, "José Mourinho'dan annemle fotoğraf çektirmesini istedim, yıllardır ondan hoşlanıyordu!" ifadelerini kullandı.

"FENERBAHÇE'YE GELİYORSUN"

Mourinho ile Belligham arasında yaşanan diyalog ise dikkat çekti.

Mourinho, "Artık sen de F.Bahçe'ye geliyorsun!" ifadelerini kullanırken, genç yıldıza, "Eğer, önümüzdeki sezon Fenerbahçe'ye karşı oynarsan sakin ol!" dedi.

"DEVRA ARASI İMZALADIM"

Ayrıca programda sunucunun Fenerbahçe'ye transferi için, "Yarın giderim belki diyordun, devre arasında Fenerbahçe seni açıkladı" sözlerine, "Kontrat imzaladım az önce" yanıtını verdi.