Kasımpaşa'dan Okan Buruk açıklaması

Kasımpaşa CEO'su Serkan Reçber, Habertürk Spor'da önemli açıklamalarda bulundu. Reçber, "Yaz kuralın karşılığı olan cezayı Okan hocaya" dedi.

12punto

Kasımpaşa CEO'su Serkan Reçber, 28 Eylül'de oynanan ve 3-3 beraberlikle sonuçlanan Galatasaray-Kasımpaşa maçında teknik direktör Okan Buruk'un tehdit ifadesinde bulunduğu yönündeki görüntüleri eleştirerek şunları söyledi:

'41. MADDEDEN SEVK OLMUŞ KARŞILIĞINI VERMEK ZORUNDASIN'

"Okan hocanın ceza alması bana bir artı sağlamaz bana bir şey kazandırmaz. Eğer benim hocam 41. madde tehditten ceza alıyor ve Okan hoca 41. madde tehditten ceza almıyorsa ben bunu eleştiririm. Eleştirim Okan Buruk'a değil sisteme... Geldin yeni başkan düzelteceğim dedin, sevgili başkan kural orada yazıyor... Yaz kuralın karşılığı olan cezayı Okan hocaya. Tenzih ederek konuşuyorum Okan Buruk'luk bir durum değil ama kurullar onu sana sevk etmiş. 41. maddeden sevk olmuş karşılığı olan cezayı vermek zorundasın. Yarın öbür gün herkes tehdit ederse 117 bin tl cebine koyup giderse böyle mi gidecek. Hani hakemimizin değeri? Ben hakem olsam derim ki TFF beni kollamıyor. Biz empati yapmak zorundayız."