Konyaspor'da Hakan Keleş dönemi sona erdi

Süper Lig'de 16'ncı haftanın erteleme karşılaşmasında Konyaspor deplasmanda Fenerbahçe'ye 7-1 mağlup oldu. Bu mağlubiyetin ardından Konyaspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, istifa edebileceğinin sinyalini verdi.

12punto

Konyaspor'un Basın Sözcüsü Yunus Derebağ, teknik direktör Hakan Keleş ile yollarının ayrıldığını duyurdu.

Süper Lig'in 16. haftasındaki erteleme maçında Konyaspor, deplasmanda Fenerbahçe'ye 7-1 yenildi. Konyaspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, maç sonrasında istifa sinyali vererek, "Başkanımla görüşeceğim ve gerekeni yapacağım" dedi. Kulüp Başkanı Ömer Korkmaz da, "Yönetim ve hocamızla konuşup, bu gece gerekeni yapacağız" açıklamasını yaptı.

Yönetim kurulu, yapılan açıklamaların ardından dün bir toplantı düzenleyerek Hakan Keleş ile yollarını ayırmaya karar verdi. Kulübün basın sözcüsü Yunus Derabağ, "Yönetim olarak Hakan Keleş hocamızla yollarımızı ayırmaya karar verdik. Yeni teknik direktörle ilgili çalışmalarımıza başladık" şeklinde konuştu.

Konyaspor, teknik direktör İlhan Palut'un ardından ekim ayı sonlarında Hakan Keleş ile 2023-2024 sezonu sonuna kadar anlaşmıştı.

KOCAMAN İSMİ

Konyaspor'da Hakan Keleş'in ardından ilk aday Aykut Kocaman olarak belirlendi.

Yönetim, deneyimli teknik direktörle görüşme gerçekleştirecek. Daha önce 3 farklı dönemde Konyaspor'da görev yapan Aykut Kocaman, 2016/17 sezonunda Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşamıştı.