Milli Takımın Macaristan maçı ilk 11'i belli oldu!

A Milli Futbol Takımımız hazırlık maçında Macaristan ile karşılaşacak. Saat 22.30'da başlayacak olan maçın ilk 11'leri belli oldu.

12punto

EURO 2024 hazırlıkları kapsamında Türkiye, Macaristan’a konuk olacak. Macaristan - Türkiye maçı Budapeşte’de bulunan Puskas Arena’da 22 Mart cuma günü saat 22.45’te başlayacak. Karşılaşma TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Oynanacak bu mücadelenin ilk 11'leri açıklandı

İLK 11

Türkiye: Mert Günok, Zeki Çelik, Samet Akaydin, Orkun Kökçü, Enes Ünal, Hakan Çalhanoğlu, Rıdvan Yılmaz, Yunus Akgün, Ozan Kabak, İsmail Yüksek, Kenan Yıldız

MACARİSTAN İLE 15. RANDEVU

İki ülke A milli takımları arasında 8'i resmi ve 6'sı özel olmak üzere oynanan 14 maçta, Macaristan'ın galibiyet sayısında üstünlüğü bulunuyor. Geride kalan 14 maçtan 4'ünü Türkiye kazanırken, Macaristan bu süre içinde 8 kez sahadan galip ayrıldı, 2 maç ise berabere bitti.

RESMİ MAÇLARDA EŞİTLİK VAR

Türkiye ile Macaristan arasında şimdiye kadar 8 resmi maç yapıldı. Türk Milli Takımı, Macaristan karşısında elde ettiği 4 galibiyetten 3'ünü resmi maçlarda elde etti. Resmi karşılaşmalarda rakibine 3 kez yenilen ay-yıldızlı ekip, 2 maçta da sahadan beraberlikle ayrıldı.