Okan Buruk’un göndermesi sonrası İsmail Kartal’dan manidar paylaşım

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe’yi çalıştıran İsmail Kartal, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’un kendisine yönelik yaptığı ‘boğazlı beyaz kazak’ göndermesinden sonra sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

12punto

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, katıldığı bir programda Fenerbahçe’nin eski teknik direktörü İsmail Kartal’a göndermede bulundu.

Buruk, "Üst üste maç kazandığınızda uğur getirmek için kıyafet değiştirmiyor musunuz?" sorusuna verdiği yanıtta İsmail Kartal’ın geçtiğimiz sezon giydiği boğazlı beyaz kazağa dikkat çekti.

Buruk, "O artık geçmişte kaldı. Galatasaray'a gelince sona erdi ama ara sıra oluyor. Boğazlı beyaz kazak giymiyorum" ifadelerini kullandı.

İSMAİL KARTAL’DAN CEVAP NİTELİĞİNDE PAYLAŞIM

Buruk’un açıklamasına Fenerbahçeli taraftarlar tepki gösterirken İsmail Kartal’dan dikkat çeken bir paylaşım geldi.

Kartal, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'nin deplasmanda Galatasaray'ı yendiği ve rakibinin şampiyonluk kutlamalarını bir hafta ertelediği maça ait bir fotoğraf paylaştı. Tecrübeli çalıştırıcının, söz konusu galibiyet fotoğrafında üzerinde kazak değil de gömlek olması dikkatleri çekti.


KAZAĞI MEŞHUR OLMUŞTU

İsmail Kartal, Fenerbahçe teknik direktörlüğü döneminde, kızının hediye ettiği beyaz kazağı maçlarda uğur getirmesi amacıyla giydiğini dile getirmişti.