Sacha Boey transferi hakkında konuştu: Teklif aldığını doğruladı

Galatasaray'ın sağ beki Sacha Boey' un adı yaz transfer döneminde birçok kulüple anılmıştı. Fransız basınına dikkat çeken açıklamalarda bulunan oyuncu, Kendisiyle ilgili transfer iddialarına değindi. Teklif aldığını doğruluyan oyuncu kendisiyle ilgilenen kulüpleri de açıkladı.

12punto

Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Fransız sağ bek Sacha Boey, fransız basınına konuştu. Galatasaray'ın transferi için teklif aldığını söyledi.

MİLLİ DAVET BEKLENTİSİ

Öte yandan Fransa Milli Takımı'na çağrılması beklenen Boey, teknik direktör Didier Deschamps tarafından tercih edilmemişti. Konu hakkında açıklama yapan Fransa Milli  Futbol Takımı Didier Deschamps,  şunları söylemişti: "Açıkçası bu pozisyonda takip ettiğimiz başka oyuncular da var. Ancak rekabet var ve üst seviyede, çok fazla somut seçeneğin olmadığı bir pozisyon olsa bile milli takım için en iyisinin ne olduğunu düşünmem gerekiyor."

ÜLKESİNE KONUŞTU

Birçok Avrupa kulübünün dikkatini çeken Boey'in geleceği merak konusu oldu. Fransız sağ bek, ülkesinin medyasına konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

"ARADA BÜYÜK BİR FARK VAR"

Carre'ye konuşan Boey, şu sözleri söyledi:

"Olimpik Marsilya'nın benimle ilgilendiği doğru. Temasım oldu. Galatasaray teklifler aldı.Premier Lig'de fırsatlar yakaladım. Arsenal doğru muydu? Ben öyle düşünmüyorum. Galatasaray ve Arsenal arasında görüşmeler vardı ama ilgi olduğunda ve teklif olmadığında, bu benim için hiçbir şey ifade etmiyor. Arada büyük bir fark var."

23 yaşındaki fransız sağ bek Sacha Boey, Galatasaray'la 2 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Oyuncunun güncel market değeri 17 milyon euro