Youssef En-Nesyri için ödenecek bonservis belli oldu: Tarihe geçecek...

2024-25 sezonu için transfer çalışmalarını hızlandıran Fenerbahçe'nin Youssef En-Nesyri'de sona yaklaştı. Youssef En-Nesyri bu transferler Fenerbahçe'de en fazla bonservis ödenen oyuncu olarak tarihe geçebilir.

12punto

Bu sezon Levent Mercan ve Çağlar Söyüncü transferlerini tamamlayan Fenerbahçe santrafor transferinde mutlu sona çok yakın. 

CNN Portugal'ın haberi göre; Sarı-lacivertliler, Sevilla forması giyen 27 yaşındaki Youssef En-Nesyri'nin transferi için Sevilla ile anlaşmaya vardı.

20 MİLYON ÖDENECEK

Haberde, Fenerbahçe'nin pazarlığa 15 milyon euro ile başladığı ancak 20 milyon euro'da uzlaşmaya varıldığı belirtildi.

MOURINHO'NUN LİSTESİNİN BAŞINDAYDI

Faslı forvet, Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho'nun golcü listesinin en başında bulunurken, görüşmelerde ciddi adımlar atıldı. Kanarya'nın bu transferi kısa bir süre içerisinde resmen açıklaması bekleniyor.

TARİHE GEÇEBİLİR

En-Nesyri'yi kadrosuna katmaya hazırlanan Fenerbahçe'nin bu transferi kulüp tarihine geçecek. Şimdiye kadar en çok bonservisi 15 milyon euro ile Cengiz Ünder'e ödeyen Kanarya, Faslı yıldızı 20 milyon euro'ya kadroya katarak kulüp rekorunu kıracak. 

27 yaşındaki yıldız golcü, Sevilla formasını geçen sezon 41 kez forma giyerken, 20 gol, 3 asistlik performans sergiledi.