25 Eylül 2024 hava durumu: Bugün hava durumu nasıl olacak?

Ülke genelinde yağışlı hava yerini güneşli ve bulutlu havaya bırakıyor. Peki, "Bugün hava nasıl olacak?" İşte 25 Eylül 2024 Meteoroloji ile İzmir, İstanbul, Ankara hava durumu...

12punto

Sonbaharın etkisini hissettirdiği bu günlerde, hava durumu merak konusu oldu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yaptığı tahminlere göre, ülke genelinde yağışlar azalıyor, sıcaklıklar ise iç ve doğu kesimlerde yükseliyor. Marmara, Batı Karadeniz ve İç Anadolu’nun kuzeybatısında ise sis ve pus olayı gözlemlenecek.

BUGÜN HAVA NASIL OLACAK?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün 25 Eylül 2024 tarihli tahminlerine göre, Türkiye’nin kuzeydoğu kesimleri parçalı bulutlu ve yer yer sağanak yağışlı geçecek.

Doğu Karadeniz kıyıları, Sinop, Samsun ve Ordu’nun iç kesimlerinde yerel yağışlar görülecek. Bunun yanı sıra, Marmara’nın kuzeyi ve doğusunda, Batı Karadeniz ile İç Anadolu’nun kuzeybatısında sabah ve gece saatlerinde sis ve pus etkili olacak.

BÖLGE BÖLGE HAVA DURUMU

İstanbul:

Sıcaklıklar 17°C ile 27°C arasında seyredecek. Parçalı ve az bulutlu bir hava beklenirken, gece ve sabah saatlerinde yer yer sis ve pus gözlemlenebilir.

Ankara:

Başkentte sıcaklıklar 11°C ile 26°C arasında olacak. Parçalı ve az bulutlu hava tahmin edilirken, gece ve sabah saatlerinde sis ve pus görülebilir.

İzmir:

İzmir'de ise sıcaklıklar 18°C ile 29°C arasında değişecek. Parçalı ve az bulutlu bir hava bekleniyor.

YAĞIŞLAR DEVAM EDECEK

Doğu Karadeniz kıyıları ile Samsun, Sinop ve Ordu’nun iç kesimlerinde yerel sağanak yağışlar etkili olacak. Diğer bölgelerde ise yağış beklenmezken, güneşli ve açık bir hava hâkim olacak.