2. Sayfa sunucuları Müge Dağıstanlı ile Gülsen Yüksel'den suç duyurusu

Son olarak TV8'de ekranlara gelen '2. Sayfa' programının sunuculuğunu yapan Müge Dağıstanlı Erdoğan ile Gülsen Yüksel Salt, haklarında ortaya atılan iddialarla ilgili suç duyurusunda bulundu.

12punto

Gülsen Yüksel Salt ve Müge Dağıstanlı Erdoğan, 'Özel Hayatın Gizliliğini İhlal, Hakaret ve İftira' suçlarının işlendiği gerekçesiyle avukatları Mustafa Akkuş ve Ergin Akçay aracılığıyla Çağlayan Adliyesi'ne gelerek, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundular.

'İLK ADIMI ATTIK'

Adliye önünde açıklama yapan iki gazeteci, "İlk adımı attık. Hakkımızda dolandırıcılık iftirasında bulunanlardan hukuki olarak hesap soracağız" ifadelerini kullandılar.

'CEZA VERİLECEĞİNE İNANCIMIZ TAM'

Avukat Mustafa Akkuş, "Müvekkillerimizin isimlerini kullanmak suretiyle takipçi arttırma derdindeki kendini Youtuber olarak tanıtan kişi ya da kişilerin gerçeklerle alakası olmayan itham ve iddialarda bulunmasının, kişisel sayfalarda bu asılsız iddiaların paylaşılmasının, müvekkillerinin şeref ve haysiyetlerini zedelediğini, söz konusu hukuka aykırı ve suç teşkil eden eylemlere Türk yargısınca gerekli cezanın verileceğine inancımız tam" şeklinde konuştu.