Acun Ilıcalı ile Ayça Çağla Altunkaya dünyaevine girdi

Acun Ilıcalı, bu akşam Ayça Çağla Altunkaya ile nikâh masasına oturdu. Nikâh, Boğaz’ın büyüleyici manzarasına sahip Esma Sultan Yalısı’nda gerçekleşti.

12punto

Daha önce üç evlilik yapmış ve bu evliliklerden dört kız çocuğu sahibi olan Ilıcalı, Ayça Çağla Altunkaya ile hayatını birleştirdi.

Nikah törenine Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya ise sürat motoru ile geldiği görüldü.

Ilıcalı ve Altunkaya çiftinin nikah şahitliğini ise Esat Yontunç ile Ceren Kocakaplan üstlendi.

Nikah törenini takip eden basın mensuplarına açıklamada bulunan Acun Ilıcalı, “Zaten uzun zamandır beraberdik. Bugün de nikahımız kıyıldı. Arkadaşlarımız ile bir arada olacağız” dedi.

ACUN ILICALI VE ÇAĞLA ALTUNTAŞ'IN NİKAH KLİBİ YAYINLANDI

YILIN DÜĞÜNÜNDEN İLK KARELER GELDİ

Ilıcalı ve Altunkaya çiftinin düğününden ilk kareler geldi

SOSYAL MEDYA YOK

Çift, özel bir törenle evlenmeyi planlarken, davetlilerden düğün anını sosyal medyada paylaşmamalarını rica etti. Siyah tema ile hazırlanan davetiyeler de bu dikkat çekici ricayı içerdi.

1999 yılında Yalova’da doğan Ayça Çağla Altunkaya, Nişantaşı Üniversitesi Hemşirelik bölümünden mezun. Spor kariyerine de sahip olan Altunkaya, üniversite yıllarında amatör basketbol takımında da yer aldı.

Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya, bu akşam gerçekleşecek törenle, hayatlarını birleştirerek yeni bir sayfa açacaklar.

MOURINHO KAMERALAR TARAFINDAN GÖRÜNTÜLENDİ

Düğüne futbol dünyasından birçok ünlü isim de katıldı. Acun Ilıcalı’nın düğününe katılacak isimler arasında Ali Koç, Jose Mourinho, Okan Buruk, Fatih Terim, Arda Turan, Emre Belözoğlu yer alıyor.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Acun Ilıcalı'nın düğününe gelirken kameralar tarafından görüntülendi.