Beckham'dan şok itiraf: Yıllardır OKB ile mücadele ediyorum!

Futbol efsanesi David Beckham, uzun yıllardır 'Obsesif Kompulsif Bozukluk (OKB)' hastalığıyla mücadele ettiğini açıkladı.

12punto

İngiliz eski futbolcu David Beckham, uzun yıllardır 'Obsesif Kompulsif Bozukluk (OKB)' hastalığıyla mücadele ettiğini duyurdu.

İngiliz futbolunun efsane ismi David Beckham, yıllardır sakladığı hastalığını açıkladı.

GOAL'de yer alan habere göre, David Beckham, uzun süredir 'Obsesif Kompulsif Bozukluk (OKB)' hastalığına karşı mücadele veriyor.

Yakında yayınlanacak bir belgeselde konuşan İngiliz eski yıldız, rahatsızlığı nedeniyle eşyaları düz veya çiftler halinde tuttuğunu dile getirdi. Ayrıca gece ailesi uyuduktan sonra saatlerce temizlik yaptığını ve eşyaları düzelttiğini itiraf etti.

"O KADAR ÇOK TEMİZLİK YAPIYORUM Kİ..."

Eşinin de kendisinin bu davranışından memnun olmadığını söyleyen David Beckham, "O kadar çok temizlik yapıyorum ki dürüst olmak gerekirse eşimin bile bu davranışımdan memnun olduğunu söyleyemem. Sabahları evde aşağı kata inmekten nefret ediyorum. Çünkü alt katta ortalıkta bardaklar, tabaklar ve kaseler oluyor. Her bir mumu temizlemek için etrafta dolaşmak da oldukça yorucu" ifadelerini kullandı.