Bruce Willis'in kızı Tallulah Willis'e otizm teşhisi konuldu

Bruce Willis'ten ard arda gelen kötü haberlerden sonra kızı da, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla sevenlerini üzdü. Willis, geçen yaz otizm teşhisi aldığını duyurdu.

12punto

Afazi ve demans hastalığıyla mücadele veren ve sinemayı bırakmak zorunda kalan ünlü aksiyon yıldızı 

Afazi ve demans hastalığıyla mücadele veren ve sinemayı bırakmak zorunda kalan ünlü aksiyon yıldızı Bruce Willis'e, Mart 2022'de beynin bazı bölgelerinde meydana gelen işlev bozukluğu sebebiyle ortaya çıkan konuşma, konuşulanı anlama ve okuma-yazma gibi becerileri etkileyen afazi teşhisi konmuştu. Sevenlerini üzen Willis'in 30 yaşındaki kızı Tallulah Willis de, geçtiğimiz yaz otizm teşhisi aldığını açıkladı.

FRONTOTEMPORAL DEMANS

Bruce Willis'in ailesi geçtiğimiz şubat ayında ise 68 yaşındaki Hollywood yıldızının frontotemporal demansa yakalandığını duyurmuştu. Üzücü haberin ardından Willis'in oyunculuğu bıraktığı öğrenilmişti. 

TALLULAH WİLLİS: "GEÇTİĞİMİZ YAZ ÖĞRENDİM"

Hastalığı nedeniyle oyunculuğu bırakmak zorunda kalan Bruce Willis'in 30 yaşındaki kızı Tallulah Willis, geçtiğimiz yaz otizm teşhisi aldığını açıkladı.

Ünlü isim, Instagram'da babasıyla birlikte bir etkinliğe katılırken çekilmiş bir videosunu takipçileriyle paylaşarak otizm teşhisi ile ilgili şunları söyledi:

"Sanırım teşhisim hakkında ilk kez açıkça konuşuyorum. Geçtiğimiz yaz öğrendim ve hayatımı tamamen değiştirdi."