Bülent Ersoy Miss Turkey birincisine yüklendi: 'Şimdi bu güzel mi?'

Miss Turkey 2024 yarışmasında birinci seçilen İdil Bilgen, sosyal medyada eleştiri oklarının hedefi oldu. Ünlü sanatçı Bülent Ersoy ise Bilgen'in zaferi hakkında dikkat çeken bir yorumda bulundu.

12punto

Miss Turkey 2024 güzellik yarışmasının birincisi İdil Bilgen oldu. 20 finalist arasından jüri tarafından birinci seçilen Bilgen, Türkiye'nin yeni güzellik kraliçesi unvanını aldı. 

Jüri koltuğunda Berfu Yenenler, Selen Soyder, Gizem Karaca, Amine Gülşe ve Neşe Erberk gibi ünlü isimlerin yer aldığı yarışmada Bilgen’in birinci seçilmesi, sosyal medyada tartışmalara neden oldu.

Eleştirilerden bazıları oldukça sert olurken, güzellik dünyasının önde gelen isimlerinden Çağla Şıkel, Nebahat Çehre ve Azra Akın gibi ünlüler, Bilgen’e destek mesajları iletti. Ancak, bir o kadar da eleştiri sesleri yükseldi.

'BU ŞİMDİ GÜZEL Mİ?'

Bülent Ersoy, katıldığı bir röportajda Bilgen’in birinci seçilmesiyle ilgili çarpıcı bir yorum yaptı. Ünlü sanatçı, "Bu şimdi güzel mi! Erkeksi hatları var, Şabaniye gibi! Genç çocuk kırmayalım, üzmeyelim onu" diyerek eleştirilerini dile getirdi.