Defne Joy Foster, ölümünün 13. yılında unutulmadı: Rol arkadaşı Jess Molho'dan açıklama

Oyuncu ve sunucu Defne Joy Foster, ölümünün 13. yılında unutulmadı. Sihirli Annem dizisinde Foster'ın eşini canlandıran Jess Molho, "Unutulmadın, özlendin" ifadelerini kullandı.

12punto

2011 yılında astım krizine bağlı kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden oyuncu ve sunucu Defne Joy Foster, ölümünün 13. yılında sevenleri ve dostları tarafından unutulmadı.

'HUZURLA UYU'

Yıllar önce Sihirli Annem'de Foster'ın eşini oynayan Jess Molho, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "13 yıl oldu. Unutulmadın, özlendin. Nurlarda uyu huzurla" ifadelerine yer verdi.

'UMARIM OLDUĞU YERDE MUTLUDUR'

Sihirli Annem dizisinde Defne Joy Foster'ın hayat verdiği Eda'nın kızı Toprak'ı oynayan Jennifer Boyner ise, "Defne ablayı kaybedeli 13 yıl oldu. Dile kolay... Ben de bugün onu anmak istiyorum. Kendime onun makyajını yapacağım. Defne abla o kadar eğlenceli ve hareketliydi ki... Annemin anlattığına göre Defne ablada bizim evin anahtarı varmış.

Bir gün ben uyurken Defne abla gelip yanıma kıvrılmış. O kadar tatlı bir an oluşmuştu ki... Umarım olduğu yerde çok mutludur. Onu sevgiyle ve saygıyla anıyorum" şeklinde konuştu.

DEFNE JOY FOSTER NEDEN ÖLDÜ?

2 Şubat 2011 tarihinde astım krizine bağlı kalp krizi nedeniyle öldü.Cenazesi Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedildi.