Dilan-Engin Polat çiftinin avukatı Hüseyin Kaya'dan 'pembe oda' iddiasına yanıt

Kara para aklama suçundan tutuklanan Dilan Polat-Engin Polat çiftinin cezaevi yönetiminden 'pembe oda' talebinde bulunduğu öne sürülmüştü. Avukat Hüseyin Kaya, "Pembe oda diye bir şey yok" açıklamasını yaptı.

12punto

12punto.com.tr

Kara para aklama ve vergi kaçırma soruşturması kapsamında tutuklanan Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin cezaevi yönetiminden 'pembe oda' talebinde bulunduğu öne sürülmüştü.

Çiftin avukatı Hüseyin Kaya, Aramızda Kalsın'a konuk oldu.

İddialara cevap veren  Kaya, "Pembe oda diye bir şey yok. O uydurma bir haber. Ayıp oluyor gerçekten. 15 dakika Dilan ağlıyor o kameranın vicdanı olsa bu dosya için bir anneyi tutuklu tutmaz, bu ülkede milyar dolarlık vergi suçları affediliyor" ifadelerini kullandı.

'DÖRT DUVAR ARASINDA ÖYLE SIKILDIK Kİ...'

Öte yandan Engin Polat'ın kız kardeşi Kübra Uzun, tutuklu yargılanan Dilan Polat'ın kendisine gönderdiği mektubu sosyal medya hesabından paylaştı.

Dilan Polat mektubunda, "Sizi öyle çok özledim ki. Canım Kübra'm hepinizi çok seviyorum. Öyle sıkıldık ki dört duvar arasında Nilgün (Yılmaz) ile beraber yürüdük oda içerisinde bir ileri bir geri... Bacaklarım ağrıyor. Her gün düşünmekten..." ifadelerine yer verdi.