Dilan Polat ve Engin Polat'ın başını yakan yeni kayıtlar ortaya çıktı!

Kara para aklama iddiasıyla tutuklanan Dilan ve Engin Polat, şarkıcı Banu Parlak'ın işyerine yönelik silahlı saldırı nedeniyle çıkarıldıkları mahkemece ikinci kez tutuklanmıştı. Polat ailesini ikinci kez yakan kayıtlar ortaya çıktı.

12punto

İş kadını Banu Parlak'ın işyerine yönelik silahlı saldırı nedeniyle çıkarıldıkları mahkemece ikinci kez tutuklanan Dilan, Engin ve baba Sezgin Polat'ın dosyasına ait yeni bilgiler ortaya çıktı.

Dilan ve Banu Parlak'ın ortaklığı uzun zaman önce bozuldu, dostluk da bitti. Kanlı bıçaklı oldular, hatta Banu Parlak'ın işyeri 1,5 ay önce 4 saat arayla 2 kere kurşunlandı.

'TEHDİT EDİYORLAR'

Banu Parlak saldırı sonrası "Beni günlerdir aleni tehdit ediyorlar, can güvenliğimden şüphe ediyorum" demişti. Olayla ilgili yapılan çalışmalar sonucunda tetikçi dahil 5 kişi tutuklandı.

ŞÜPHELİLER MERCEK ALTINA ALINDI

Banu Parlak'ın işyerini kurşunlayanlar ve diğer şüpheliler mercek altına alındı. Tüm banka hesapları ve telefon kayıtları incelemeye alındı.

İfadelerinde "Para aldık" dediler ve bir aracından bahsettiler ama azmettiriciyi tanımıyorlardı. Örgütlü suçlar savcısı, Banu Parlak'ın işyerinin kurşunlanması olayının peşini bırakmayıp adeta iğne ile kuyu kazdı. Yapılan çalışmanın ucu Polat ailesine kadar uzandı.

TETİKÇİLERİN ORTAK NOKTASI

Kanal D Haber'in haberine göre Polatların ve saldırıyı gerçekleştiren tetikçilerin ortak bir noktası vardı. O da aracılardı. Polatların HTS kayıtları incelendi. Hem tetikçiler hem de Polatlar aynı isimle görüşmüştü.

İddiaya göre aracı ile baba Sezgin Polat iletişim halindeydi. Baba Polat'ın tutuklandıktan 10 gün sonra Küçükçekmece Adliyesi'ne getirilip sorgulanmasının sebebi buydu. 3 isim de Banu Parlak'ın işyerinin kurşunlanmasıyla ilgilerinin olmadığını aktardı.