Esin Çepni'den canlı yayında şok açıklamalar: 'Mahvoldum!'

Esin Çepni ile evli olan fenomen Bilal Hancı, İstanbul'da bir gece kulübünde genç bir kadınla samimi şekilde görüntülenmişti. 2. Sayfa'nın canlı yayınına katılan Çepni, "Paylaştığım ihanet videosu sonrası Bilal bana ulaştı. Alkolün etkisiyle o geceyi hatırlamadığını söyledi. Ama benim kariyerim bitti, mahvoldum" dedi.

12punto

Ünlü fenomen Bilal Hancı'nın gece kulübünde bir kadınla öpüşürken çekilen görüntüleri eşi Esin Çepni'ye gönderildi.

O görüntüleri izleyen Esin Çepni, yaşadığı şoku şu sözlerle dile getirdi:

"Her zaman güçlü durmaya çabaladım, her zaman dilim sert kabuklu olsa da içim kan ağladı. Bugün anladım ki dışından ağlayanlardan korkulurmuş. Sizin merhametli, düzgün sandıklarınız asıl iş bitirenlermiş. Bu gece kafamdan kaynar sular döküldü. Sebebini de gözlerimle gördüm. Siz de görün istiyorum!"

İŞTE O GÖRÜNTÜLER

Bu görüntüler sonrası 2. Sayfa'nın canlı yayınına katılan Esin Çepni, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

'ALIŞKANLIKLARIMIZ VARDI'

Çepni, "Bizim aramızda kültürel ve yetiştirilme tarzı olarak çok büyük farklılıklar vardı. Ben İstanbul'da doğdum o Trabzon'da. O benim hayatıma saygı duyardı. Benim ve onun zevkleri hiçbir zaman ortak paydada buluşamadı. Ayrılmaya karar verdik ama sürekli görüştük. Alışkanlıklarımız vardı sorun yaşadığımızla birbirimizle paylaşmak istiyoruz. Biz ayrılamadık neden sorunları çözmeye çalışmıyoruz dedik bir araya geldik" dedi.

'RESMİ OLARAK HENÜZ BOŞANMADIK'

Videoya nasıl ulaştığını anlatan Çepni, "Uzun süre sonra ilk kez mail kutumu kontrol ettim. 2 kadın arka arkaya aynı mailleri atmış. Instagram hesaplarına baktım böyle bir video varsa göndermelerini istedim. Videoyu sonra gördüm. Açarken böyle bir şey izleyeceğimi tahmin etmedim.

Bilal bu görüntüleri inkar etti, alkolün etkisiyle de hatırlamadığını söyledi. Ama biz resmiyette boşanmadık. O yüzden kabul edemiyorum. Boşanmış olsak bile hemen nasıl ertesi gece biriyle tutkuyla şarkı söyleyerek, dans edebilirsin?" sözleriyle üzüntüsünü ifade etti.

'KARİYERİMİ MAHVETTİLER'

Sözlerini sürdüren Çepni, "Bu görüntüleri paylaşmamın ardından Bilal bana ulaştı. Kariyerimi mahvettiler. Çok üzgünüm" şeklinde konuştu.