Eylül Öztürk, fenomenleri ifşa eden Alp Kılınç'ı hedef aldı: 'Yardım adı altında para topladı'

Dilan Polat'ın tutuklanmasının ardından fenomenlere yönelik soruşturma genişletildi. Eylül Öztürk-Kenan Özkan çifti hakkında da soruşturma başlatılarak mal varlıklarına el konuldu ve şirketlerine kayyum atandı. Öztürk, fenomenleri ifşa ettiği paylaşımlarıyla dikkat çeken Alp Kılınç'ı hedef aldı. Alp Kılınç'ın depremzedelere yardım adı altında kendi hesabında para topladığını iddia eden Öztürk, "Bu paralar nereye gitti?" diye sordu.

12punto

Dilan-Engin Polat soruşturmasının ardından fenomen Eylül Öztürk ve Kenan Özkan hakkında da soruşturma başlatıldı ve çiftin şirketlerine kayyum atandı.

Kayyum atama haberinin ardından açıklama paylaşarak neyle suçlandığını bilmediğini söyleyen Eylül Öztürk, fenomenleri kara para aklamakla suçlayan internet ünlüsü Alp Kılınç'ı hedef aldı.

'DEPREMZEDELER İÇİN KENDİ HESABINDA PARA TOPLADI'

Alp Kılınç'ın depremzedeler için para yardımı topladığını belirttiği paylaşımı Instagram'dan paylaşan Eylül Öztürk, Kılınç'ın depremzelere yardım adı altında kendi hesabında para topladığını iddia etti.

''Günlerdir bu çocuk ve hayal ürünü paylaşımları yüzünden inanılmaz zor günler geçiriyorum" diyen Eylül Öztürk, takipçilerinden Alp Kılınç'a gönderilen paraların dekontunu istedi.

Öztürk, bir takım sorularla Alp Kılınç'ın depremzedeler için para toplama izni olup olmadığını ve topladığı paraları ne yaptığını sorgulayan bir paylaşım yaptı.

'PARA TOPLMAK İÇİN İZNİ VAR MIYDI?'

Profilinde konuyla ilgili dekontlar paylaşan Eylül Öztürk, Alp Kılınç ile ilgili paylaşımına şunları yazdı:

Kaç kişiden para topladı? Para toplamak için izni var mıydı? Ne kadar para topladı? Bu paralar nereye gitti? Bu işi kimlerle birlikte yaptı? Bana bir şey olmaz derken kimlere güvendi? Arkasında kimler var? Bunca zaman hesabına yardım topluyorum diye para aldı ve kimse neden ses çıkartmadı?

Kimlerin parasını aldı? O yaptığı yardımları kalem kalem gösterdi mi? Her şeyden önce bir insan kafasına göre yardım topluyorum diyerek kendi hesabına para yollatabilir mi? Ayrıca televizyon ekranlarında ben reklam almıyorum derken ,reklam çalışması yaptığı kişilere fatura kesti mi ? Şahsi hesabına aldığı reklam paralarınının vergisini düzenli olarak ödedi mi?

Bu kişiyi programlarına çıkartanlar, profilimde yayınladığım dekontları da paylaşacaklar mı ? Bu konuyu da gündeme getirecekler mi? Alp’e bu programlarda iddiaları sorulduğunda ben emin değilim öylesine yazıyorum dedi. Neden bu programlarda konuşmaya devam etti? Bu soruların hepsine cevap arıyorum. Lütfen bana yardımcı olun.

'İNANILMAZ ZOR GÜNLER GEÇİRİYORUM'

Ben şu ana kadar epey bir dekonta ulaştım, hepsini de storylerimde yayınladım. sizlerden gelecek dekontlarla birlikte çok daha büyük bir tablo olduğuna inanıyorum. 100 binlerce takipçisinden kaç tanesi ne kadar para yolladı? Bu paralar nerede? lütfen bana ulaşın, ben günlerdir bu çocuk ve hayal ürünü paylaşımları yüzünden inanılmaz zor günler geçiriyorum.

Zaten denetlemedeyim, bugünler geride kalacak onu biliyorum. Ama bir insana iftira atarken başka bir taraftan depremzedeleri kullanarak hesabına para toplamak ne demek?

Lütfen daha fazla dekont bulabilmem için bana yardımcı olun. Teşekkürler."