Fenomenler masasıyla ilgili çarpıcı iddia: 'Dilan Polat'ı kurşunlatmak isteyenler var'

Dilan Polat'ın 'Şampiyonlar ligi' notuyla paylaştığı fotoğraftaki isimler hakkında dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Türkücü Nihat Doğan, "Dilan Polat’la yakın arkadaş olup arabasını kurşunlatmak isteyenler var" açıklamasını yaptı.

12punto

Kara para aklama suçundan tutuklanan Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin ardından bakanlığın harekete geçtiği ve 600 fenomen hakkında inceleme başlatılacağı açıklanmıştı.

Kamuoyunun yakından takip ettiği Polat dosyasıyla ilgili bugün yeni bir gelişme yaşandı.

Hatırlanacağı üzere Dilan-Engin Polat çiftinin diğer fenomen dostlarıyla Kasım 2019 yılında çekilmiş fotoğraf karesi sosyal medyada uzun süre tartışılmıştı.

İFADEYE ÇAĞRILACAKLAR

Savcılık bu fotoğraf karesinde yer alan ünlü fenomenler Merve Nur Akyüz, İleyda Topal, Tolunay Topal, Kenan Özkan, Eylül Öztürk, Nez Demir, Yasemin Yiğit ve eşi Murat Yiğit'i de Polat dosyasına dahil etti.

Ünlü fenomenler önümüzdeki günlerde ifadeleri alınmak üzere emniyete çağrılacak.

DİKKAT ÇEKEN YORUM

Ünlü türkücü Nihat Doğan, Dilan Polat'ın 'Şampiyonlar ligi' notuyla paylaştığı fotoğraftaki isimler hakkında gündem yaratacak iddialarda bulundu.

'YILANLAR MASASI!'

Nihat Doğan, ''Dilan Polat’la yakın arkadaş olup arabasını kurşunlatmak isteyenler var. Bu masa 'Şampiyonlar ligi' değil yılanlar masası'' dedi.