Gülben Ergen’den Bakan Tunç’a Narin çağrısı: ‘Bir ay geçmesine rağmen…’

Şarkıcı Gülben Ergen, Narin Güran cinayetine ilişkin Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’a seslendi. X hesabından paylaşım yapan Ergen, "Sayın Bakanım Narin’in katilleri ve öldürülme sebebini toplum olarak, özellikle ebeveynler olarak öğrenmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

12punto

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos’ta kaybolduğu iddia edilen ve 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetine ilişkin soruşturma devam ediyor.

12 kişinin tutuklandığı cinayetin faili ve nedeni henüz aydınlatılamadı.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, dün gece yarısı sosyal medya hesabında, Burdur ve Karabük'te idare mahkemesi kurulduğunu duyuran bir mesaj yayınladı. Şarkıcı Gülben Ergen, Bakan Tunç'un bu paylaşımının altına yaptığı yorumda şu ifadeleri kullandı: 

“Sayın Bakanım Narin’in katilleri ve öldürülme sebebini toplum olarak, özellikle ebeveynler olarak öğrenmek istiyoruz ve bir ay geçmesine rağmen sabırla bizlere yapacağınız açıklamayı bekliyoruz. Soruşturmanın selameti için olan yayın yasağı, gizlilik dönemi gibi hassas zaman dilimlerinin geçtiğini düşünüyoruz.”