İstanbul Valisi Davut Gül, Kadir İnanır'ı ziyaret etti

Evinde inme geçiren Kadir İnanır, bilinci kapalı şekilde Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi'ne sevk edilmişti. İstanbul Valisi Davut Gül, Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavisi süren sanatçıyı ziyaret etti.

12punto

Usta sanatçı Kadir İnanır, Beykoz'daki ikametinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.

Alınan bilgiye göre, dün sabah inme geçiren İnanır'ın bilinci kapalı şekilde Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi'ne sevk edildiği belirtildi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili yaptığı açıklamada "Bu sabah Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine bilinci kapalı olarak getirilen Sn. Kadir İnanır, tıkalı olan serebral arter damarının başarılı bir operasyonla açılmasının ardından yoğun bakıma alınmış; entübe edilmiş ve uyutulmuş olarak takibine karar verilmiştir.

Klinik seyri ve beyin görüntülemeleri değerlendirilerek uyandırılması planlanmaktadır. Değerli sanatçımızın ailesine, tüm sevenlerine bu üzücü olay sebebiyle geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum." ifadelerine yer verdi.

'BİLGİLENDİRME YAPACAĞIM'

Kadir İnanır'ın hayat arkadaşı Jülide Kural ise, "Tedavisi yoğun bakımda devam eden sanatçının sağlık durumuyla ilgili Kural, "Tüm halkımızdan ricam Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili; yalnızca doktorlarının ve benim yapacağım açıklamaların dikkate alınmasıdır. Sağlık durumu hakkında düzenli bilgilendirme yapacağım" dedi.

ŞİFA DİLEDİ

Bütün bu gelişmelerin ardından İstanbul Valisi Davut Gül, Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavisi süren sanatçıyı ziyaret etti.

Gül, Kadir İnanır’ın sağlık durumu hakkında hastane Başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam’dan bilgi aldı.

Vali Gül, Sayın İnanır’ın ailesine geçmiş olsun dileklerini ileterek acil şifalar diledi.