Kübra dizisinin galası yapıldı

Çağatay Ulusoy’un başrolünde yer aldığı Netflix dizisi 'Kübra'nın galası dün akşam İstanbul'da gerçekleşti.

12punto

Yağmur Taylan ve Durul Taylan’ın yönetmenliğini üstlendiği, başrolünde Çağatay Ulusoy’un yer aldığı yeni dizisi 'Kübra'nın galası yapıldı.

İstanbul Galataport’ta gerçekleşen galada dizinin yönetmenleri ve yapım ekibinin yanı sıra başta Çağatay Ulusoy, Aslıhan Malbora, Nazan Kesal, Cihan Talay, Aytek Şayan ve Ahmet Mümtaz Taylan olmak üzere oyuncu kadrosu hazır bulundu.

Yapımcılığını Onur Güvenatam’ın üstlendiği, Afşin Kum’un aynı isme sahip romanından uyarlanan 'Kübra', kendi halinde genç ve mütevazi Gökhan’ın, telefonuna birtakım gizemli mesajların gelmesi sonucu hayatının değişmesini ve kendini beklemediği olayların içinde bulmasını konu alıyor.

'Kübra', 18 Ocak'ta Netflix'te izleyicilerle buluşacak. 

KÜBRA KONUSU NEDİR?

Netflix'in yeni dizisi 'Kübra', Gökhan adlı bir karakterin hayatındaki olaylara odaklanıyor.

Gökhan, çevresinde sevilen bir isim olmasına rağmen, katıldığı bir arkadaşlık grubunda Kübra adlı bir kullanıcıdan gizemli bir mesaj alır. Bu mesajlar, gelecekten gelmiş gibi görünerek Gökhan'ın hayatını beklenmedik bir şekilde etkiler. Gökhan, bu olayların ardından hem takipçi sayısında bir artışla karşılaşır hem de beklenmedik düşmanlar edinir.