Metin Uca'dan üzen haber! Menajeri açıkladı: 'Lütfen hastaneye gelmeyin'

Tiyatrocu, yazar ve sunucu Metin Uca, Kocaeli iline bağlı Dilovası'nda trafik kazası geçirdi. Uca'nın menajeri Kübra Kalem Baykara, "Metin Uca’nın tedavisi yoğun bakımda devam ediyor. Lütfen hastaneye gelmeyin. Yoğun bakımda olduğu için kesinlikle görüşmeye izin verilmiyor" dedi.

12punto

Televizyon programcısı, yazar ve sunucu Metin Uca (62), Kocaeli iline bağlı Dilovası'nda trafik kazası geçirmişti. 

Uca'nın menajeri Kübra Kalem Baykara yeni açıklamalarda bulundu.

'LÜTFEN HASTANEYE GELMEYİN'

Baykara, "Metin Uca’nın tedavisi yoğun bakımda devam ediyor. Lütfen hastaneye gelmeyin. Yoğun bakımda olduğu için kesinlikle görüşmeye izin verilmiyor. Bu hem Metin’in hem de diğer hastaların sağlığı için önemli.

Diğer hastaları, hastaneyi ve personeli zor durumda bırakmayalım. Sizden gelen telefonlara elimden geldiğince yetişmeye çalışıyorum. İyi dileklerinizi iletiyorum" ifadelerini kullandı.

“TIKANIKLIK GİDERİLMEYE ÇALIŞILACAK”

“Hastanede ilk yapılan tetkikte boyun şah damarımın her ikisinin de tıkalı olduğu ve onun yarattığı durum nedeniyle kazanın ortaya çıktığını öğrendim” diyen Uca, şu ifadeleri kullandı:

“Kartal Lütfi Kırdar Eğitim Araştırma Hastanesi Nöroloji Yoğun Bakım İnme Merkezi'nde bir hafta boyunca tedavi altında olacağım… Pıhtıların eritilmesi ve tıkanıklığın giderilmesine çalışılacak. İlginiz için teşekkürler. Hızla iyileşip aranıza döneceğim.”