Müjde Uzman'dan Kızılcık Şerbeti'ne veda

Kızılcık Şerbeti adlı dizide Alev karakterini canlandıran Müjde Uzman diziye veda etti. Uzman, "Benim için çok özeldi, yolculuk çok güzeldi" açıklamasını yaptı.

12punto

Kızılcık Şerbeti adlı dizide seküler aile üyelerinden Alev'i canlandıran uzman kısa sürede izleyicileri beğenisini kazanmıştı.

Bir süre önce sosyal medya hesabından 'tükendim artık' çıkışında bulunan Müjde Uzman'ın diziden ayrılacağı iddia edilmişti.

Uzman iddiaları doğruladı:

"Ben onu çok sevdim. Kalplere empati, yüzlere gülücük verebilmek istedim. Umarım bunu başarmışımdır. Benim için çok özeldi, yolculuk çok güzeldi. Tekrar görüşmek üzere..."

MÜJDE UZMAN KİMDİR?

Müjde Uzman (d. 26 Eylül 1984, İstanbul), Türk oyuncudur.

26 Eylül 1984 tarihinde İstanbul'da doğdu. 2001 yılında Elite Model Look yarışmasını birinci olarak tamamladı. Ardından müzik kanallarında sunuculuk ve VJ'lik yaptı.

Oyunculuk kariyerine, 2008 yılında rol aldığı Paramparça Aşklar adlı diziyle başlayan oyuncu, 2010 yılında Kapalıçarşı ve Aşk Bir Hayal dizilerinde konuk oyuncu olarak yer aldı. Ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Muhteşem Yüzyıl ve Kiralık Aşk gibi dizilerin oyuncu kadrosunda yer aldı.

Recep İvedik 2, Hadi İnşallah ve 8 adlı sinema filmlerinde de rol aldı. Savaşçı dizisinde "Üsteğmen Funda Turaç" karakterini canlandırdı.

Son olarak ise, Show TV'de yayımlanan Kızılcık Şerbeti adlı dizide Alev Arslan karakterini canlandırdı.