Netflix paylaştı: Merakla beklenen Peaky Blinders filminden ilk kare geldi

Peaky Blinders filmi "The Immortal Man" için çekimler, Britanya'nın Liverpool kentinde gizli bir lokasyonda başladı. Cillian Murphy, ikonik Tommy Shelby kostümünü giyerek setten paylaşımlar yaptı.

12punto

Peaky Blinders filmi The Immortal Man'in çekimleri, pazartesi günü Britanya'nın Liverpool kentindeki gizli bir lokasyonda başladı.

Heyecanlandıran paylaşımda, dizinin ve çekimlerine başlanan filmin başrol oyuncusu Cillian Murphy'nin, ikonik Tommy Shelby kostümünü üzerine geçirdiği görüldü.

Filmin konusuyla ilgili çok az şey biliniyor ancak Knight, ilk sezonun bölümlerini yöneten Tom Harper'la birlikte yazar olarak dönüyor.

65 yaşındaki Knight, kısa süre önce katıldığı bir etkinlik sırasında "akıllara durgunluk veren" oyuncu kadrosundan bahsetmiş ve filmin "II. Dünya Savaşı sırasında geçtiğini ve gerçekten çok iyi olduğunu" belirterek heyecan dozunu daha da artırmıştı.

Geçen ay Saltburn'ün yıldızı Keoghan'ın oyuncu kadrosuna katıldığı duyurulmuştu. Ancak 31 yaşındaki İrlandalı aktörün oynayacağı karakterle ilgili ayrıntılar açıklanmadı.

Netflix, uzun metrajlı filme yeşil ışık yakıldığını ve bu yıl içinde prodüksiyona gireceğini haziranda duyurmuştu. (Independent Türkçe)