Orçun İynemli'nin eşi Eda İynemli'nin yeni ifadesi: 'Eşim uyuşturucu satmıyor, sadece içiyor'

Ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli'nin ağabeyi Orçun İynemli ile evli olan Eda İynemli, eşinin uyuşturucu madde sattığını ve kendisini darp ettiğini öne sürmüştü. İfadesini değiştiren Eda İynemli, "Sinirli olduğum için eşimin uyuşturucu madde sattığı yönünde ihbarda bulundum. Eşim uyuşturucu satmıyor, sadece içiyor" dedi.

12punto

Aras Bulut İynemli'nin kendisi gibi oyuncu olan abisi Orçun İynemli'nin eşi Eda İynemli, eşi tarafından darbedildiğini belirterek suç savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu.

Olay; 22 Ekim 2023'te Eda ve Orçun İynemli'nin İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde bulunan evinde meydana gelmişti.

Evli çift birlikte aldıkları alkol sonrası tartışmaya başlamış, tartışma büyümeye başlayınca oyuncu Orçun İynemli eşi Eda İynemli'yi darbetmişti.

2 BİN LİRA KARŞILIĞINDA UYUŞTURUCU SATIN ALDI

Eda İynemli'nin ihbarı sonrası Emniyet güçleri evde yapılan aramada 50 gram ağırlığında uyuşturucu madde ele geçirdi. Sabah'tan Atakan Irmak'ın haberine göre, Orçun ve Eda İynemli çiftinin ifadesinin detayları ortaya çıktı.

Orçun İynemli ifadesinde söz konusu narkotik maddeleri 2 bin lira karşılığında satın aldığını, evde yetiştirdiği maddenin ise henüz olgunlaşmadığını söyledi.

Söz konusu maddeleri kullandığını belirten İynemli, satma amacının bulunmadığını uyuşturucu maddeyi son kez içmek için aldığını ifade etti.

'EŞİME KIZDIĞIM İÇİN SATIYOR DEDİM'

Eda İynemli olay sonrası güncellediği ifadesinde polisleri ikametine aldığında eşiyle arasında yaşanan darp konusundan dolayı sinirli olduğu için uyuşturucu maddeleri sattığı yönünde ihbarda bulunduğunu ancak gerçeğin bu yönde olmadığını ifade etti.

Eda İynemli ifadesinin devamında eşinin son kez uyuşturucu madde içmek için söz konusu maddeleri aldığını daha sonra psikiyatrik tedavi göreceklerini belirtti.

ERİŞİM ENGELİ TALEBİ REDDEDİLDİ

Adli kontrol altında tutulan Aras Bulut İynemli'nin abisi, olaya ilişkin çıkan haberlere ise asılsız olduğu iddiasıyla erişim engeli talebinde bulundu.

Hâkimlik oyuncunun talebini reddetti.

Savcılığın yürüttüğü soruşturma devam ediyor.