Oyuncu Seda Fettahoğlu hayatını kaybetti! Ölüm nedeni belli oldu

'Sihirli Annem' ve 'Çocuklar Duymasın' gibi dizilerden tanıdığımız oyuncu Seda Fettahoğlu, 44 yaşında hayatını kaybetti. Seda Fettahoğlu'nun ölüm nedeni belli oldu

12punto

İstanbul Şehir Tiyatroları oyuncusu Seda Fettahoğlu hayata gözlerini yumdu.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü kaynaklarından edinilen bilgiye göre, polis ekipleri bu sabah aldıkları bir ihbar üzerine Beyoğlu ilçesi Ömer Avni Mahallesi'nde bulunan Hacı İzzet Parkı'nda bir kişinin cesediyle karşılaştı.

YAŞAMINA SON VERDİĞİ ORTAYA ÇIKTI

Yapılan incelemede yaşamına son verdiği tahmin edilen kişinin İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları oyuncusu Seda Fettahoğlu olduğu ortaya çıktı.

Seda Fettahoğlu geçtiğimiz hafta sosyal medya hesabından "Yaşamı sev, bedenini koru" notuyla bir paylaşım yapmıştı.

SEDA FETTAHOĞLU KİMDİR, KAÇ YAŞINDA VE NERELİ?

Seda Fettahoğlu, 1979 yılında Trabzon'da dünyaya geldi. Trabzon Anadolu Lisesi'ni 1997 yılında bitiren Seda Fettahoğlu, Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur. İyi derecede İngilizce bilen Seda Fettahoğlu, tiyatronun yanı sıra seslendirme de yapıyordu. Fettahoğlu kariyeri boyunca, İstanbul Şehir Tiyatroları'nda birçok oyunda rol aldı.

'Sihirli Annem' dizisiyle geniş çevrelerce tanınan Seda Fettahoğlu, Çocuklar Duymasın dizisinde de "Sultan" karakterini canlandırmıştı.