Özlem Öz'ün eşi Tayyar Öz'ün beden dili ne diyor?

Dilan-Engin Polat çiftinin 'kara para' soruşturması kapsamında tutuklanmasının ardından gözler diğer fenomen çift Özlem Öz ve Tayyar Öz'e çevrildi. Beden dili uzmanı Miraç Eroğlu, Tayyar Öz'ün beden dilini 12punto'ya değerlendirdi.

12punto

Türkiye’nin son dönemde en çok konuşulan çiftlerinden biri olan Tayyar ve Özlem Öz, sosyal medya paylaşımlarıyla gündem olmaya devam ediyor. 

Tayyar Öz’ün eşine kızının kilosu kadar altın gönderdiği anlar, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Özlem Öz, sosyal medya hesabından gündem olan altınlarla ilgili açıklama yaptı. Öz, "Ne kadar kalitesiz bir malzemeden yapıldığını görebilirsiniz" dedi.

Fotoğraftaki Kur'an-ı kerim detayı dikkatlerden kaçmadı.

Bütün bu iddialar ortaya atılırken Özlem Öz, eşi Tayyar Öz'ün fotoğrafını 'Devlete hizmet ederek yeşil pasaportunu aldı' notuyla paylaştı.

Özlem Öz'ün durup dururken böyle bir açıklama ve paylaşım yapması kafaları karıştırdı.

Beden dili uzmanı Miraç Eroğlu, Özlem Öz'ün eşi Tayyar Öz'ün vücut dilini yorumladı.

'BEDEN DİLİ TEDİRGİN'

Eroğlu, "Başı ve sonu belli olan bir adet mantıklı cümle kurmuyor. Beden dili tedirgin. Tişörtte 'baba' yazısı... Avuç içleri arkaya dönük. Bana garip geldi" ifadelerini kulandı.

ÖZLEM ÖZ KİMDİR?

17 Kasım 1989 yılında dünyaya gelen Özlem Lina Öz, Marmara Üniversitesi Hemşirelik Bölümü'nü tamamlamıştır. Eğitimini tamamlandıktan sonra Op. Dr. Tayyar T. Öz ile hayatını birleştiren Özlem Lina Öz'ün 3 çocuğu vardır ve bir bebek daha beklemektedir.

TAYYAR ÖZ KİMDİR?

1987'de Kahramanmaraş'ta dünyaya gelen Tayyar Öz, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi mezunudur. TUS sınavında İstanbul Göztepe Eğitim Araştırma Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji bölününü kazanan Öz, Ortopedi ve travmatoloji uzmanı ünvanını almıştır.