The Godfather serisinin yıldızı Al Pacino ölümden döndüğü anları ilk kez anlattı

Ünlü aktör Al Pacino, pandemi sırasında Covid-19'a yakalanarak ölümle burun buruna geldiğini ilk kez paylaştı. 84 yaşındaki oyuncu, nabzının durduğunu belirterek "Öldüğümü sandım ama yaşamayı başardım" dedi. "The Godfather" yıldızı, asistanının sağlık görevlilerini aramasıyla hayatının kurtulduğunu anlattı.

12punto

"Baba" (The Godfather), "The Irishman" ve "Yaralı Yüz" (Scarface) gibi filmlerdeki performansıyla şöhreti yakalayan Al Pacino, ölümden döndüğü anları ilk kez paylaştı.

84 yaşındaki oyuncu, People dergisine verdiği röportajda pandemi sırasında Covid-19'a yakalandığını ve ölüme çok yaklaştığını söyledi.

Bir noktada nabzının atmadığını belirten yıldız oyuncu "Öldüğümü sandım ama belki de ölmemişimdir. Yaşamayı başardım" ifadelerini kullandı.

Usta aktör ölümden döndüğü anları şu sözlerle anlattı:

"Öldüğümü sanmıyorum. Herkes öldüğümü düşünüyordu. Nasıl ölmüş olabilirdim? Bayılmıştım. Gözlerimi açtığımda, oturma odamda altı sağlık görevlisi vardı. Kapının dışında bir ambulans ve Mars'ta giyilenlere benzeyen uzay kıyafetleri içinde iki doktor vardı. Etrafıma baktım ve 'Bana ne oldu?' diye düşündüm."Godfather yıldızı, asistanı Michael Quinn'in bir şeylerin ters gittiğini fark ettiğinde hemen sağlık görevlilerini aradığını söyledi.

Pacino, "Sağlık görevlilerini çağırdı çünkü benimle ilgilenen hemşire, 'Bu adamın nabzını hissetmiyorum' demiş" ifadelerini kullandı.