Zerrin Özer'den Erdoğan açıklaması: Çok ağır lince uğradım

Sanatçı Zerrin Özer, "Geçmişte Cumhurbaşkanımızı seviyorum dediğim için çok ağır linçe uğradım. Konserlerim iptal edildi. Sosyal medyada çok ağır ithamlara maruz kaldım" dedi.

12punto

Ünlü sanatçı Zerrin Özer, sağlık durumundan yeni projelerine, özel hayatından müzik dünyasında gördüğü vefasızlıklara kadar birçok konuda açıklamalar yaptı.

Sanatçı Zerrin Özer, sağlık durumundan, projelerine varana kadar birçok konuda açıklamalarda bulundu.

Günaydın'dan Tuğba Kalçık'ın sorularını yanıtlayan Özer, "Erdoğan'ı seviyorum" dediği için lince uğradığını söyledi. "Aylarca psikolojim bozuldu" diyen Özer, "Konserlerim iptal edildi. Sosyal medyada çok ağır ithamlara maruz kaldım” ifadelerini kullandı.

"RAHATSIZLIĞIMDAN DOLAYI 40-50 KONSERİME GİDEMEDİM"

Sağlık durumu hakkında konuşan Özer, "Allah'a şükür şimdi daha iyiyim. Sürekli baş dönmelerim oluyordu, vertigo olduğumu düşündüm. Baş dönemlerim çok artınca, doktorum incelemeye aldı. Beyincikte sağdaki damarda yüzde 70, soldaki damarda yüzde 30 daralma var. Tedaviye başladım.. Şimdi çok daha iyiyim. Bu rahatsızlık inanılmaz dengesiz yaptı beni. Rahatsızlığımdan dolayı hem ağzım yamuldu hem de inanılmaz dengesiz yürüyorum. Görenler sarhoş zannedebilir. Öyle görünüyor çünkü. İlaçlarımı düzenli kullanıyorum. Rahatsızlığımdan dolayı 40-50 konserime gidemedim. Ama önümüzdeki zamanda yapacağım" dedi.

Özer, yeni projeleri hakkında şöyle konuştu:

"25 yıldır yanımda olan sağ kolum İlhan Özer'in benim için hazırladığı projedir tüm yeni şarkılar. Zerrin Özer, dinleyicilerinin yanı sıra, Z kuşağına seslenmek ve onlara da ulaşmak istedim. Başarısı ülke sınırlarının dışına çıkmış 'Basit Numaralar' şarkımı sahiplenen tüm dinleyicilerime teşekkür ederim. Çok yakında tüm eserlerin sözü ve müziği sevgili aranjörüm Mustafa Arapoğlu'na ait dokuz şarkıdan oluşan plağım 'Zerrin Özer / İmza' ile sevenlerimle buluşacağım. 'Basit Numaralar' şarkımı önce olur mu diye düşünmüştüm. Ama sonra iyi ki de oldu dediğim bir şarkı oldu. Herkes sahiplendi ve sevdi. Tılsımlı bir şarkı. Bu ülkede 1.5 yaşında bebeklerin ninni olarak bu şarkıyla uyutulmasını izlemek beni çok mutlu etti. Bunlar çok kıymetli şeyler. Arka arkaya hepsi birbirinden farklı şarkılarım gelecek. Ama sürpriz projelerimiz de olacak."

“BENİ SERENAY OYNASIN” 

Özer, "Hayatınızın film olmasını istiyor musunuz?" sorusuna şu yanıtı verdi:

"Evet ama çok iyi bir editörün elinden senaryonun çıkmasını istiyorum. Beni de Serenay Sarıkaya’nın oynamasını isterim. Serenay'ı çok seviyorum. Umarım filmim ileri günlerde çekilir."

“CUMHURBAŞKANIMIZ İYİ VE VEFALI BİR İNSAN” 

Geçmişte AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la ilgili yaptığı açıklamaları hatırlatılan Özer, şöyle konuştu:

"Ben insanları makam veya mevkilerine göre ayırmam. İyi mi kötü mü diye bakarım. Cumhurbaşkanımız iyi ve vefalı bir insan. Sağlık problemi yaşadığım süreçte benimle yakından ilgilendi. Bu benim için çok önemli. Geçmişte Cumhurbaşkanımızı seviyorum dediğim için çok ağır lince uğradım. Ben menfaatçi bir insan değilim. Hayatım boyunca menfaatlerime göre davranmadım. Samimiyet çok önemli. Samimi olarak duygularımı dile getirmiştim. Aylarca psikolojim bozuldu. Konserlerim iptal edildi. Sosyal medyada çok ağır ithamlara maruz kaldım. Benim hayatımda nefret duygusuna yer yok. O yüzden bana yapılan bu linci anlamak mümkün değil."