Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz: Altın vuruş için gün sayıyorlar.!

Adalet Partisi (AP) Genel Başkanı Vecdet Öz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde AKP'nin izleyeceği politikaları paylaştı.

Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz: Altın vuruş için gün sayıyorlar.!

Dr. Vecdet Öz sosyal medya hesabından gündemle ilgili değerlendirmelerde bulundu. AKP'nin seçim sürecinde kendisine muhalefet edenleri terörist olmakla suçlayacağı iddiasında bulunan Öz'ün yazısı şu şekilde:

Emperyalizm ülke siyasetini tanzim ederken çakma Müslümanlığı ve çakma milliyetçiliği kullandı ve kullanmaya devam ediyor.! Şimdi sıra bu çalışmaya çakma Atatürkçülüğü eklemlemeye geldi.! Önümüzdeki günlerde hiç tahmin etmediğiniz birileri Atatürkçü kesilirse hiç şaşırmayın.! Zira bunlar için amaca giden her yol mübahtır.!

Atatürkçüler’in tepkisi en büyük korkularıdır ve onları yumuşatıp mümkün olduğunca kazanma politikası devreye sokulmak üzeredir.! Uzay yolculuğu esnasında ısrarla tekrar edilen “İstikbal göklerdedir” söylemini sakın yabana atmayın.! Nihai hedef, amacı gerçekleştirmek üzere altın vuruşu yapmak yani mevcut düzeni ters yüz edecek olan köklü bir anayasa değişikliğidir.!

31 Mart günü elde etmeleri gereken başarı bu manada çok önemlidir çünkü sonrası için bir merkezkaç kuvveti yaratacaktır.! Bunu yaparken de muhalefet edenlere terörist muamelesi yapılacağından hiçbir endişeniz olmasın zira Destici ile bunun mesajını şimdiden verdiler.. Böylesi büyük bir cesareti nereden ve kimlerden alıyorlar bilemem.! Lakin bildiğim tek şey vardır, o da bir kahin gibi her dediği gerçek olan Atatürk’ün; "Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır” sözüdür..


Haber Kaynağı : 12punto

Anayasa AKP emperyalizm İstikbal Göklerdedir muhalefet Vecdet Öz adalet partisi