Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

CHP’ye son ikaz! Dr.Vecdet Öz’den uyarı: Kibri ve boş hayalleri bırakın

Adalet Partisi (AP) Genel Başkanı Vecdet Öz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesi CHP’ye ikazda bulundu.

CHP’ye son ikaz! Dr.Vecdet Öz’den uyarı: Kibri ve boş hayalleri bırakın

Dr. Vecdet Öz sosyal medya hesabından gündemle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Millet İttifakı ve CHP’de yaşanan tartışmalara değinen Öz, AKP’nin bölünmeden tek parça ve rakipsiz kaldığını vurguladıi.

Öz’ün CHP’ye uyarılarda bulunduğu yazısı şu şekilde:

CHP’YE SON İKAZ! KİBRİ VE BOŞ HAYALLERİ BIRAKIN!

YOKSA AKILSIZ BAŞIN CEZASINI ÜLKE VE EVLATLARIMIZ ÇEKECEKTİR

Sevgili Dostlarım, Daha başından itibaren CHP’ye feveran ederek; “Yapmayın, etmeyin, şimdi kongre zamanı değil, köprü geçerken at değiştirilmez, parti içi meselenizi seçim sonrasına bırakın, ittifakı sakın dağıtmayın, bilakis 6 değil bu kez 16’lı ittifak kurun, ülke elden gidiyor, CHP taşıyıcı omurga partidir, lütfen kırılmasına izin vermeyin, eğer ki AKP mahalli seçimlerden zaferle çıkarsa cesaret kazanır, ardından anayasayı değiştirir ve ülke rejim değişikliğine gider" dedim dinletemedim.!

Eminim ki bu tezgahı dolaylı bir şekilde AKP organize etti ve CHP’nin içini dört koldan karıştırdı.! Kemal Kılıçdaroğlu’nun özenle kurduğu ve daha da genişletmesi gereken Millet ittifakını şantajla, tehditle dağıttı; hatta param parça etti.! Kendisi ise bölünmeden tek parça kalmayı başardı ve rakipsiz kaldı.! Şunu üzülerek söylemek isterim ki böyle bir tablo karşısında CHP hiçbir cepheden zafer beklemesin; başta İstanbul olmak üzere ülke genelinde büyük bir hezimetler yaşayacaktır.! Seçim sonrası ise parti içi çekişmeler ve çatışmalar daha da artacak ve bunu fırsata çevirecek olan AKP, ülkeyi erken bir genel seçime götürerek zaferini taçlandıracaktır..

Seçimlere ya da diğer tabirle ülkenin dönüştürülme sürecine sadece 50 gün kaldı.! Zararın neresinden dönülürse kârdır.! Bunun için CHP’nin yapması gereken tek şey: SAADET, GELECEK, DEVA, ADALET, DEMOKRAT, BTP, GENÇ, DOĞRU, MİLLİ YOL, TURAN HAREKETİ gibi partileri yeniden MİLLET İTTİFAKI adı altında toplayarak tekrar büyük bir sinerji yaratmaktır.! Ey Özgür Özel, Ey Ekrem İmamoğlu, Ey Mansur Yavaş bari beni bu kez dinleyin, sesimi duyun ve ülkeye yazık etmeyin.! Yoksa hepinize geçmiş olsun, tarih sizleri affetmeyecektir.!!


Haber Kaynağı : 12punto

Adalet AKP Ekrem İmamoğlu CHP Kemal Kılıçdaroğlu Mansur Yavaş Millet İttifakı Özgür Özel Vecdet Öz