Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

Cumhurbaşkanı itiraf etmiştir! Hatay Barosu önceki Başkanı Av. Hüseyin Cihat Açıkalın 12punto için yazdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Hatay'da kullandığı sözlere tepkiler gelmeye devam ediyor.

Cumhurbaşkanı itiraf etmiştir! Hatay Barosu önceki Başkanı Av. Hüseyin Cihat Açıkalın 12punto için yazdı

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, depremin yıktığı Hatay’daki aday tanıtım toplantısında,"Merkezi yönetimle yerel yönetim el ele vermezse, dayanışma halinde olmazsa o şehre herhangi bir şey gelmez. Hatay'a geldi mi? Şu anda Hatay garip kaldı, mahzun kaldı" dedi. 

Hatay Barosu önceki Başkanı Av. Hüseyin Cihat Açıkalın, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarını 12punto’ya değerlendirdi.

Av. Açıkalın’ın yazısı şu şekilde:

3 Şubat günü Hatay'da depremzede konutları kura çekimi sırasında Cumhurbaşkanı, aynı zamanda yerel seçimler için düşüncesini ifade ederken hem kamusal hizmetlerin ülkede eşit ve şeffaf dağılımı konusunda ayrımcılık yapıldığını, bunda bilgisinin ve dahlinin olduğunu itiraf etmiş, adeta halka karşı  işlenen başta kamu görevlilerinin görevlerini bu şekilde kötüye kullandıklarını, ihmal ettiklerini kabul etmiştir.

Öte yandan oy karşılığında hizmetin yapılacağına dair açık ima aynı zamanda bir seçim şantajıdır bu.

Bütün bunlar 1 yıldır Hatay'da olup biterken seyirci kalan ve kent suçları işlenirken sesini yükseltmeyen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve elbette CHP yönetimi ise yine sessiz kalmayı, tıpkı aday tespitinde olduğu gibi sessizce Hatay'ı iktidara teslim etmeyi tercih etmiştir.

Belki de açıklama yapıp yapmama konusunda da bir anket yaptırıyorlardır. Çünkü malumunuz adayı da anketörler belirlemişti bu şehirde.

Tüm bunlara rağmen hukukçu kimliğimle sahada halkın ve hukukun yanında olmaya devam edeceğimi de bu vesileyle ifade etmek isterim.




Haber Kaynağı : 12punto

Hatay hatay barosu cihat açıkalın