Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Android maskotu dakikalar içinde tükendi!

Google, kendi e-ticaret sitesinde Android maskotu satmaya başladı. Maskotun dakikalar içinde tükendiği açıklandı.

Android maskotu dakikalar içinde tükendi!

ABD merkezli teknoloji devi Google, kendi e-ticaret sitesinde Android maskotunu satışa sundu. 3 inç boyutlu vinil figür, dakikalar içerisinde tükenen ürün, hiçbir işlevsellik sunmuyor. Ancak, ikonik maskot, tüketicilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Google'ın ABD ve Kanada'da fiziksel ürünlerin satıldığı e-ticaret sitesi, tüketicilere Google ile ilgili çeşitli ürünlere ulaşma imkanı sağlıyor. Örneğin, bu site üzerinden markanın Cloud veya Chrome'daki "Dino" maskotuna ait lego figürlerini satın alabilirsiniz.

Şimdi ise Google, bu mağazada yeni bir ürün olan Android'in ikonik maskotunu satmaya başladı. Ancak, bu maskotun ne zaman yeniden satışa sunulacağı bilinmiyor. Android hayranları, bu ürünü satın almak için büyük bir hevesle bekliyorlar.

Google'ın kendi e-ticaret sitesinde sattığı Android maskotu, herhangi bir işlevselliğe sahip değil. Şirketin açıklamasına göre, maskotun antenleri ve kolları ayarlanabilir bir yapıya sahip. Bu ürüne sahip olmak isteyenlerin ödemesi gereken tutar ise sadece 16 dolar.

Google, Android maskotunu nadiren satışa sunuyor. Bu nedenle, ürünü istek listesine ekleyen tüketiciler, bu maskotun satışa sunulduğu anda siteye akın ediyorlar. Son satış sürecinde de aynı yoğun ilgi yaşandı. Google'ın alışveriş sitesine göz atmak isteyenler, buradaki bağlantıyı kullanabilirler.


Haber Kaynağı : 12punto

ABD google Android