Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Apple Vision Pro ön siparişlerde beklentileri aştı

Apple'ın karma gerçeklik başlığı Vision Pro, ön sipariş sürecinde 200 bini aşkın adet sattı. Bu rakam, beklentileri aşan bir ilgiyi gösteriyor.

Apple Vision Pro ön siparişlerde beklentileri aştı

Apple Vision Pro'nun ön sipariş sürecinde kaç adet sattığına dair bilgiler ortaya çıktı. Apple'ın son dönemdeki inovatif ürünlerinden biri olan Vision Pro, 19 Ocak'ta sadece ABD'deki tüketiciler için ön siparişe açıldı ve beklenenin üzerinde ilgi gördü.

3.499 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulan cihazın ön sipariş sürecinde kaç adet satıldığına dair Ming-Chi Kuo gibi deneyimli bir Apple analistinin geçtiğimiz hafta yaptığı açıklama, 160 ila 180 bin civarında satış olduğunu gösteriyordu.

Ancak, yeni bilgiler, bu tahmini doğrulayarak hatta aşarak Apple Vision Pro'nun şu ana kadar 200 binden fazla satışa ulaştığını gösteriyor.

Sektör kaynaklarına göre Apple, ilk aşamada 500 bin adet civarında Vision Pro üretimi gerçekleştirecek ve bu ürünleri tüketicilere sunacak.

Ancak, mevcut bilgilere göre Apple'ın üretim kapasitesini artırma ihtimali de söz konusu. Özellikle Apple Vision Pro'nun henüz ABD'deki Apple mağazalarına ulaşmamış olması, birçok tüketicinin ürünü fiziksel olarak görmeden satın almasına neden oluyor. Bu durum, Apple'ın üretim miktarını artırma ve talebi karşılamak adına stratejik adımlar atma olasılığını gündeme getiriyor.



Haber Kaynağı : 12punto

Apple Vision Pro Apple