Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Apple, Vision Pro'da Lightning kabloya geri dönüyor

Apple, kısa bir süre önce tanıttığı karma gerçeklik başlığı olan Vision Pro'da, Lightning kablosunun özel bir versiyonunu kullanıyor. Bu durum, Apple'ın Lightning kablosundan tam anlamıyla vazgeçmediğini gösteriyor.

Apple, Vision Pro'da Lightning kabloya geri dönüyor

Apple'ın karma gerçeklik başlığı Vision Pro'ya ait batarya kablolarına dair yeni bilgiler ortaya çıktı. Yapılan açıklamaya göre, Apple, Vision Pro'da özel bir versiyonunu kullanmak üzere Lightning kablosundan tamamen vazgeçmemiş gibi görünüyor.

Vision Pro'nun batarya giriş konnektörüne ait görüntüler paylaşıldı ve bu görüntüler, Apple'ın önceki modellerde kullanılan Lightning kablosunun yeni bir versiyonunu Vision Pro'da benimsediğini gösteriyor. Lightning kablosu, yıllar boyunca iPhone'ların şarj edilmesinde kullanıldı, ancak Avrupa Birliği'nin USB Type-C'ye geçişi zorunlu kılmasıyla birlikte Apple da bu standarda uyum sağlamıştı. Ancak, Vision Pro'da kullanılan özel kablo, Apple'ın Lightning konnektöründen tamamen ayrılmadığını gösteriyor.

Özelleştirilmiş Lightning kablosundaki tek değişiklik, 12 pinli bir yapıya geçiş yapılması. Bu, kablo girişinin genişlemesine yol açmış. Ayrıca, Vision Pro'ya özgü bataryayı kabloyla birleştiren çentikler de dikkat çekiyor. Kullanıcılar, benzer bir iğne kullanarak çentiklere müdahale ederek şarj kablosu ile bataryayı bağlayabiliyorlar. Ayrıca, özelleştirilmiş Lightning kablosuna ek olarak, USB Type-C girişinin de kullanılabileceği belirtiliyor.



Haber Kaynağı : Webtekno

Apple Apple Vision Pro