Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Apple'dan çığır açacak yenilik: AirPods Pro işitme cihazı oluyor!

Apple'ın AirPods Pro'yu bir işitme cihazı olarak kullanılabilecek hale getireceği iddia edildi. Bloomberg'den Mark Gurman'ın haberine göre, bu özellik iOS 18 ile birlikte kullanıcıların hizmetine sunulacak.

Apple'dan çığır açacak yenilik: AirPods Pro işitme cihazı oluyor!

Apple'ın AirPods Pro'yu bir işitme cihazı olarak kullanıma sunacağı iddiası gündeme geldi.

Bloomberg'den Mark Gurman'ın aktardığına göre, iOS 18 ile birlikte AirPods Pro, işitme problemleri yaşayan kullanıcılar için bir çözüm haline gelecek.

Gurman'a göre, Apple bu yıl için AirPods Pro'da donanım güncellemesi yapmayacak ancak iOS 18'in kodlamasıyla yazılımsal bir iyileştirme sunacak. Bu sayede AirPods Pro, işitme cihazı gibi kullanılabilecek ve kullanıcıların yaşamlarını kolaylaştıracak.

Şu an için belirsiz olan nokta ise Apple'ın AirPods Pro'yu resmi olarak bir sağlık cihazı olarak sunup sunmayacağı. Ancak AirPods'un mevcut özellikleri, kullanıcıların çevredeki sesleri dinlemesine ve konuşmaları duymasına olanak tanıyor. İddia edilen işitme cihazı modu özelliğinin ise bunların ötesinde bir işlevselliğe sahip olacağı söyleniyor.

Gurman, yeni özellik hakkında detay vermemiş olsa da, geçtiğimiz yıl benzer bir açıklama yapmıştı. Tüm bu bilgilerin kesinlik kazanması ise muhtemelen WWDC 2024 etkinlikleri sırasında olacak.


Haber Kaynağı : 12punto

Mark Gurman Apple AirPods Pro