Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Apple'dan şok sızıntı: 2024 yılı planları ortaya çıktı!

Sızdırılan takvim, iPhone 16, iPad Air ve iPad Pro'nun lansman tarihlerini ve özelliklerini deşifre ediyor.

Apple'dan şok sızıntı: 2024 yılı planları ortaya çıktı!

Apple'ın 2024 yılı takvimine ilişkin sızıntılar, teknoloji dünyasında büyük heyecan yarattı. Bu sızıntılara göre, yeni iPhone ve iPad modelleri hakkında detaylı bilgiler ortaya çıktı.Öncelikle, bu yıl güçlü bir iPad Air modelinin çıkması bekleniyor.

Donanımdaki geliştirmelerin kullanıcı deneyimini artıracağı düşünülerek alınan bu karar, iPad hayranlarını sevindirdi ve finansal açıdan da mantıklı bulundu.

2024 yılında iPhone Ultra modelinin gelmemesi veya hiçbir zaman çıkmaması bekleniyor. Ancak iPhone modelleri, önemli donanım iyileştirmeleriyle sunulacak. iPhone 16'lar standart A18 serisi çipler kullanacakken, pro modeller daha güçlendirilmiş versiyonları olan aynı serinin çiplerini kullanacak.

iPad 11 hakkında ise beklenmedik bir bilgiye ulaşıldı. Bu modele önceki jenerasyonla aynı A14 Bionic çipin güç verirken, iPad mini ise A17 çipe sahip olacak. Bu durum, cihazın oyun deneyimini iyileştirmesini beklerken, bazı Apple fanları tarafından mantıksız bulundu.

M2'li iPad Air ise 10.9 inç ve 12.9 inç olmak üzere iki farklı modelle sunulacak. Bu modeller, tablet dünyasında önemli değişikliklere neden olabilir. Öte yandan, merakla beklenen yeni OLED iPad Pro'nun M3 çipe sahip olacağı konuşuluyor. Ancak bu sızıntıların doğruluğunu ilerleyen dönemlerde göreceğiz.



Haber Kaynağı : 12punto

Apple iPhone 16