Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Apple'dan Vision Pro için 9 bin 100 TL'lik kafa bandı

Apple, Vision Pro'yu MacBook'a kablo ile bağlamak isteyen geliştiriciler için 299 dolar fiyat etiketine sahip özel bir kafa bandı satışa sundu.

Apple'dan Vision Pro için 9 bin 100 TL'lik kafa bandı

Apple, MacBook'u Vision Pro'ya kablo ile bağlamak isteyen geliştiriciler için özel bir USB Type-C girişli kafa bandını satışa sundu. Vision Pro, Apple'ın şimdiye kadar tanıttığı en yenilikçi ürünlerden biri olarak kabul ediliyor. Ancak cihazın kablosuz bağlantı dışında başka bir bağlantı seçeneği bulunmuyordu, bu da geliştiriciler için bir zorluk oluşturuyordu.

Apple, bu eksikliği gidermek için geliştiricilere özel bir kafa bandı duyurdu. Bu kafa bandı, bir adet USB Type-C girişine sahiptir ve geliştiricilere MacBook'larını Vision Pro'ya bağlama olanağı tanır. Bu sayede uygulama geliştirirken hataları daha hızlı bir şekilde tespit edebilirler. Kablo bağlantısı, hata ayıklama sürecini Wi-Fi'ya kıyasla daha hızlı ve kolay hale getirir.

SADECE GELİŞTİRİCİLERE YÖNELİK

Ancak bu özel kafa bandının dikkat çeken bir maliyeti var. Tek bir USB Type-C girişi dışında herhangi bir ek özelliğe sahip olmayan bu kafa bandı, 299 dolar veya yaklaşık 9 bin 100 TL fiyatla satılıyor. Ayrıca, bu özel ürün sadece Apple'ın geliştiricilere yönelik web sitesinde satışa sunuluyor ve satın almak için ABD'de kayıtlı bir Apple Developer hesabına sahip olmak gerekiyor. Sıradan kullanıcıların bu ürünü Apple Store'dan satın alması mümkün değil, çünkü bu özellik sadece geliştiricilere yönelik.


Haber Kaynağı : 12punto

Apple Apple Vision Pro