Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

Canon, patent sıralamasında yine zirvede! 38 yıldır üst üste ilk beşte

Görüntüleme teknolojileri lideri Canon, IFI CLAIMS Patent Hizmetleri'nin yayınladığı ön patent sonuçları listesinde 38 yıl üst üste ilk beşte yer alan dünyadaki tek şirket oldu.

Canon, patent sıralamasında yine zirvede! 38 yıldır üst üste ilk beşte

Görüntüleme teknolojileri lideri Canon, IFI CLAIMS Patent Hizmetleri'nin yayınladığı ön patent sonuçları listesinde 38 yıl üst üste ilk beşte yer alan dünyadaki tek şirket olarak kayda geçti. Bu  başarı, Canon'un yenilikçilik ve Ar-Ge'ye verdiği önemin bir göstergesi olarak değerlendiriliyor.

ABD'DE BEŞİNCİ JAPONYA'DA BİRİNCİ

ABD'de beşinci sırada yer alırken, Japonya'da birinci sırada bulunan Canon, bu başarısıyla sadece Japonya'da değil, küresel pazarda da lider bir inovatif şirket olduğunu kanıtlamış oldu.

Canon'un farklı ülkelerdeki patent stratejisi, her ülkenin teknoloji ve ürün trendlerini dikkate alarak belirleniyor. Bu strateji, Canon'un patent portföyünü güçlendirerek rakiplerine karşı üstünlük sağlamasını sağlıyor.

Canon, baskı, görüntüleme, medikal ve endüstriyel ekipmanlar alanlarında yeni teknolojiler geliştirmeye odaklanıyor. SPAD sensörleri, foton sayma CT, derin öğrenme tabanlı görüntü işleme teknolojisi, ticari baskı için yeni nesil teknoloji ve nano baskı litografisi gibi çeşitli alanlarda patent hakları alarak yenilikçiliğini sürdürüyor.

19 YILDIR JAPONYA'DA ZİRVEDE

19 yıldır üst üste Japon şirketleri arasında birinci sırada yer alan Canon, bu başarısını fikri mülkiyet haklarına verdiği öneme ve bu alandaki yatırımlarına bağlıyor.

Gelecekte de yenilikçiliği sürdürmeyi hedefleyen Canon, katma değerli ürün ve hizmetler sunarak topluma daha iyi bir gelecek sağlamayı amaçlıyor.

Sıralama şu şekilde:


Haber Kaynağı : 12punto

ABD Çin Japonya Canon