Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
35,8790
Dolar
Arrow
32,9500
İngiliz Sterlini
Arrow
42,5402
Altın
Arrow
2506,0000
BIST
Arrow
10.891

Devrim niteliğinde bir yenilik: Lenovo'dan şeffaf dizüstü bilgisayar!

Teknoloji dünyası heyecan verici bir gelişmeye hazır! Lenovo, şeffaf bir ekran ve şeffaf bir kasa ile donatılmış, yepyeni bir dizüstü bilgisayar üzerinde çalışıyor. Bu devrim niteliğindeki cihaz, MWC 2024'te tanıtılması bekleniyor.

Devrim niteliğinde bir yenilik: Lenovo'dan şeffaf dizüstü bilgisayar!

Lenovo'nun MWC 2024 etkinliklerinde duyurması beklenen şeffaf dizüstü bilgisayarı, teknoloji dünyasında heyecan yarattı. Windows Report'un sızdırdığı bazı görseller, bu yenilikçi cihazın tamamen şeffaf bir ekrana sahip olduğunu gösteriyor.

Dizüstü bilgisayarın ekranı, yan ve üst kısımlarda çerçeveye sahip olmayarak minimalist bir tasarım sunuyor. Alt kasada da şeffaf bir yapıya ev sahipliği yapması dikkat çekiyor. Fiziksel tuşlar yerine dokunmatik bir panel kullanılan bu modelde, şeffaf olamayan bileşenler ince bir çerçeveyle gizlenmiş durumda.

Çift ekranlı dizüstü bilgisayar modellerine benzerlik gösteren Lenovo'nun bu yenilikçi ürünü hakkında detaylı bilgiler henüz açıklanmamış olsa da, MWC 2024 etkinliklerinde teknik özellikler ve fiyatıyla ilgili daha fazla bilgi sunulması bekleniyor. Bu etkinlikler sırasında Lenovo'nun şeffaf dizüstü bilgisayarıyla ilgili daha kapsamlı bilgiler paylaşılacak.


Haber Kaynağı : 12punto

Lenovo